RO Study
👤
Piti15
Piti15
22-03-2016
Engleza
a fost răspuns
6 dialoguri cu can you
Răspuns :
Orosbarbara
Orosbarbara
22-03-2016
-Can you scuba-dive?? -No I can't. -Can you drive? -Yes I can. -Can you tell my mom? -Yes I can. -Can you swiming? -Probably. -Can you spell your name? -Yes i can. -Can you sing? -Yes I can. Sper ca e bine
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie De Fisa De Lectura A Operei "Toiagul Pastoriei" De Ion Druta Dupa Urmatorul Algoritm: -Opera Mi-a Trezit Sentimente De.... -Ceea Ce Impresioneaza Este
Despre Ce E Vb In "poveste Vorbirii - Anto Pann" ? Ms
Va Rog Sa.mi Dati O Intrebare Cu Titlul "regatul Vacantei "
A=81+2*81+3*81+...+49*81
Buna, !!! As Vrea Imaginile Poetice, Din Poezia Iarna De Vasile Alecsandri. Va Rog Frumos, Dau Si Coroana
Ce Citat Al Lui Aristotel Este Compus Din Silabele : A, A , Su , Flet , Vea , Un , Fra , Te ,puri , În , Semn ,în , Do , Nă , Un , Uă , Tru ?
Aflati Cifrele A,b,c,d Stiind Ca A5c9=3x1000+bx100+7x10+d
O Populatie De Bacterii Se Dubleaza La Fiecare Ora A Zilei Si Se Ijumatateste La Fiecare Ora Din Noapte.Se Considera Ziua De 13 Ore Si Noaptea De 11 Ore.De Cate
Sumă A Două Nr Este 1009,iar Diferență Lor Este 763.Care Sunt Numerele?cine Ghicește Primul Și Corect Câștiga Coroniță Și Maine Îmi Scrie Pe Pag Unde Am Scris E
Se Vede Tot Pe Fotografie.Sper Sa Se Cunoasca,si Vreau Un Raspuns Corect Si Repede.