RO Study
👤
Dinamite
Dinamite
22-03-2016
Limba română
a fost răspuns
o insusire pentru a se inalta
Răspuns :
Thecupcake
Thecupcake
22-03-2016
Se inalta repede spre cer
Answer Link
Erika999
Erika999
22-03-2016
a se inalta=a se urca cred
Sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 24+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ma Mai Ajutati Cu Ceva ? Trebuie Sa Aflu Suma A Trei Numere Consecutive Daca Numarul Din Mijloc Este 500
Adunand Un Numar Scris Cu Doua Cifre Cu Un Numar Scris Cu O Cifra Maria A Obtinut Ca Suma Un Numar De Trei Cifre Cu Ultima Cifra 6. Ce Numere Putea Aduna Mari
Pentru O Nunta S-au Cumpărat 11 Saci Cu Câte 45,5 Kg Cartofi, 5 Saci Cu Câte 30,25 Kg De Ceapa , 6 Saci Cu Câte 22,5 Kg De Făina Si 20 Kg Zahăr. Cantitatea De A
Bunica Este Cu 28 De Ani Mai Mare Decat Mama,baiatul Este De 9 Ori Mai Mic Decat Mama,in Total Au 104 Ani
Suma A Trei Numere Impare Consecutive Este 405.care Sunt Numerele(prin Metoda Figurativa)
Din Cei 30 De Elevi Ai Unei Clase, 18 Au Obtinut La Teza La Matematica Note De 7. Ce Procent Reprezinta Acestia Din Efectivul Clasei?
Despartiti Fraza In Propozitii: De-abia Acum Acum Înţelese Ion Ca Împreună Cu Pământul Trebuie Sa Primeasca Si Pe Ana Si Ca , Fara Ea , N-ar Fi Dobândit Niciod
Va Rog Ajutati-ma! Imi Trebuie Pana Marti Si Ofer 35 De Puncte! Raspunde-ti Sub Forma Unui Eseu La Intrebarea : Ce Este Moralitatea Si De Ce Ea Este Importanta
Cel Mai Mare Numar Natural Scris Cu Sase Cifre Diferite.
Elaboreaza Textul Unui Bilet Prin Care Parintii Ii Justifica Absenta De La Primele Doua Lectii Intr-o Zi De Scoala.