RO Study
👤
Lilly3
Lilly3
22-03-2016
Limba română
a fost răspuns
propozitie exclamativa care incepe cu cum
Răspuns :
Amicu
Amicu
22-03-2016
Mihai , Cum ai aruncat mingea peste gard !? Cum Cristina a ajung înaintea mea la școală!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Gasiti Toate Numerele Naturale De Forma 2x5y(cu Bara Deasupra) Divizibile Cu 12.
Ce Numar Trebuie Adaugat La Fiecare Dintre Cele Patru Numere:11,6,8 Si 4,pentru Ca Numerele Obtinute Sa Formrze O Proportie Astfel:primul Direct Proportional Cu
Raspunde Intr-o Maniera Plina De Umor(poti Folosi Rima) La Ultimele Doua Intrebari Ale Textului.De Ce-ai Plecat?De Ce-ai Mai Fi Ramas?De-abia Plecaseşi. Te-am R
Spuneti'mi Niste Numete Direct Proportionale Cu : 2 Si 3 , 6 Si 3
Ce Actiuni De Poluare A Planetei Noastre Cunosti?
Spuneti Mi Si Mie Va Rog Cand Folosesc Future Simple Si Cand Folosesc Future Cu To Be Going To
1. Determinati Numerele Reale A,b Daca (1-i[tex] \sqrt{3} [/tex])^2=a(1+i[tex] \sqrt{3} [/tex])+b2. Fie [tex]a_n [/tex] N[tex] \geq [/tex]1 O Progresie Aritmeti
Creativitate In Franceza:20 Rinduri---,,Ma Mère Est Mon Idéal"
Incearca Tu Sa Continui Daialogul Dintre Lizuca Si Sora-Soarelui.Poate O Va Ajuta Ea Sa Gaseasca Drumul Bun(foloseste Minimum 6 Replici) VA ROG TARE.TARE MULT
Mihai Si-a Propus Sa Urce Pana In Varful Turnul Unui Turn.Dupa Ce A Urcat Cateva Trepte,s-a Oprit Si A Constatat Ca Mai Are De Urcat De 2 Ori Mai Multe TrepteDi