RO Study
👤
Saaaaassaaaaaa
Saaaaassaaaaaa
22-03-2016
Matematică
a fost răspuns
Va rog mult cu segmente!!
Răspuns :
Sleyer1
Sleyer1
22-03-2016
s=d+36
s=4×d
d |----|
s |----|----|----|----|
4d=d+36 d=36:3=12
s=4×12=48
a+b=48
a-b=12 a=b+12 b+12+b=48 2b=36
b=18 a+18=48 a=30
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 95+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
CELE 3 CUVINTE DAU COROANA
Transformați Mi Fractia 4/5 În Număr Natural Dau Coroană Și Maxim De Puncte Dacă Răspunsul Este Corect Demonstrat
Salut,am Avut Acest Exercitiu Astazi La Simulare Si Nici Cum N-am Reusit Sa-i Dau De Cap.Imi Puteti Explica Si Mie Va Rog Frumos Cum Se Rezolva? 8^{x}=4^{2x+1}
Explicatimi Va Rog De Ce Viermii Paraziti Maturi Nu Pot Exista In Afara Organismului-gazda.
Vreau Propozitii Cu Lati/l-ati,ai/a-i,las/l-as,tie/ti-e,ati/a-ti!!!!!!!!!!!VA ROG REPEDE!!!!!!!
Politica Monetară A Zonei Euro Este Coordonată De: a) Banca Centrală Europeană; b) Fondul Monetar Internațional; c) Ministerele De Finanțe Ale Statelor Membri A
Alcatueste Enunturi In Care In Care Sa Utilizezi Verbe La Infinitivavind Functii Sintactice De Subiect,nume Predicativ Atribut Si Complement.
Formuleaza Un Enunt Cu Caracter Istoric Utilizand Notiunea De "front Principal" (sa Aiba Legatura Cu Primul Razboi Mondial)
Ia Din Inzecitul Lui 10 Un Nr. De 10 Ori Mai Mic Decat 10.Cat Ai Obtinut?
Alcatuiti Propozitii In Care Substantivele ,,cuvinte" Si ,,un Strigat" Sa Aiba Functie Sintactica De Nume Predicativ,cazul Nominativ.