RO Study
👤
Adda36
Adda36
22-03-2016
Limba română
a fost răspuns
o propozitie cu haihui
Răspuns :
Monicutza
Monicutza
22-03-2016
Mergea haihui pe strazile din cartierul meu.
Answer Link
Pisicuta10121
Pisicuta10121
22-03-2016
Haihui , mergem la drum
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 53+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dati-mi Si Mie Sinonimele Neologice La Zgarcit,lacom,fatarnic,ciudat,obisnuit,orasenesc,calare,necasatorit,nemiscat,singur. Va Rogg!!
1)Care Este Cea Mai Mare Valoare Posibila A Sumei A Doua Numere Naturale Al Caror Produs Este 24?2)Produsul A Trei Numere Naturale Este 27.Aflati Suma Acestora,
Sa Se Calculeze Numarul Cos ( [tex] \pi /5[/tex] )
1.O Carte Are 248 Pagini. Cate Cifre Se Folosesc In Scrierea Numerelor Paginilor? Va Rog Sa-mi Spuneti Numerele Nu Cate Sunt Ca Nu Asta Ma Intereseaza.2. Pentru
Un Colet Cantareste 15,3 Kg.Continutul Coletului Reprezinta 90% Din Greutatea Lui.Cat Cantareste Continutul Acestui Colet?
Explica In 5 Randuri Semnificatia Versurilor:,,Raul,stralucind In Soare,/Cearta Salciile,care/Toata Ziulica Dorm"(poezia Este ,,Zi De Vara" De George Toparceanu
Ma Ajuta Cineva Va Rog?? 1) Determinati Numarul Numerelor Naturale Cuprinse Intre 134 Si 24cinci Diviziblie Cu 3. 2) Determinati Numarul Numerelor Naturale Cupr
Buna!Cand Se Scrie "numai" Si Cand Se Scrie "nu Mai"???
Care Este Multimea Valorilor Lui X, pentru Care √(3x-1) -√(3x+1) > -1 ?
Suma Dintre Un Nr. Prim Si Un Numar Impar Este 2015. Aflati Numerele. Ajutatima Va Rog Frumos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!