RO Study
👤
Pepi
Pepi
16-10-2014
Limba română
a fost răspuns
trei cuvinte derivate cu prefixul raz
Răspuns :
Catalina1234
Catalina1234
16-10-2014
razgandi, razbate , razbatator, razbubui Razbuna
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 41+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Verbul Din Paranteza Din Enuntul ''Povestea Asta Mi-a Spus-o Bunicul Cand (eram) Mic.Este La Timpul: a) Imperfect; b) Perfect-simplu; c) Mai-mult-c
Alge Un Joc Sau Un Sport Pentru Fiecare Coloana , Ar Sportul Trebuie Sa Aibă Legătură Cu Cuvintele Din Coloana Table To Serve ball net t........... T.....
Am Nevoie De O Scrisoare De Bun Ramas De La Doamna Invatatoare 1-4
Suma Numerelor Ce Reprezinta Varstele A Doi Frati Este 26. Acum 10 Ani, Varsta Celui Mai Mare Era Dublul Celui Mic. Cati Ani Are Fiecare?
Suma A Trei Numere Este 738.Daca Din Fiecare Dintre Cele Trei Numere Se Scade Acelasi Numar,vom Obtine 125,104 Si 101.Care Sunt Numerele Initiale?
La O Cofetarie Sunt 18 Pungi Cu Bomboane.dintre Ele ,8 Cantaresc Un Kilogram ,6 Cantaresc O Jumatate De Kilogram ,iar 4 Cantaresc Un Sfert De Kilogram.toate Bom
Construieste O Fraza In Care Sa Existe O Propozitie Circumstantiala De Mod Care Sa Determine Un Ajdectiv Propriu-zis"
Puteti Sa-mi Spuneti Rezumatul Lecturii Sultanica De Barbu De La Vrancea! Dau Coronita ... :-)
Construieste Prop. In Care Compl Circumstantial De Mod Sa Se Exprime : Numeral Cardinal pronume Demonstr subst Compus pronume Posesiv dau 20 De Puncte
In Curtea Printului Era Un Strut Batran.in Fiecare An A Facut Cate 5 Pui. Daca Nu A Murit Nici Un Puio In 3 Ani Si Fiecare Strut Face La Randul Sau 5 Pui Pe An‚