RO Study
👤
Jhbctvbn
Jhbctvbn
21-03-2016
Limba română
a fost răspuns
alcatuieste enunturi cu hulubarie
Răspuns :
Oxana2004
Oxana2004
21-03-2016
Tata este la hulubarie.
Eu am fost la hulubarie.
Hulubi sunt la hulubarie.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna Ziua, Am Nevoie De Ajutor La Urmatoarea Problema:Se Citeste Un Tablou Cu N Linii Si N Coloane, Numere Intregi.Se Cere Suma Elementelor Aflate Deasupra Diag
Ce Culoare Are Turnesolul In Prezenta Acidului Clorhidric?
Comparati Numerele 8sin60° Si 12ctg60°.
In Prisma Triunghiulara Regulata ABCDEF, Planele (AEF) Si (DBC) Sunt Perpendiculare. Stiind Ca Latura Bazei Are 6 Cm, Calculeaza Volumul Prismei P.S: Raspunsul
Daca Un Paralelogram Are Aria Egala Cu 36√2² , Iar Lungimile Diagonalelor Sale Sunt Egale Cu 16 Cm Si Respectiv 9cm , Atunci Masura Unghiului Obtuz Dintre Diago
Distanta Dintre Casa Lui Razvan Si Scoala Este De 500 M.intr-o Saptamana Razvan Se Imbolnaveste Si Trb Sa Absenteze De La Scoala.aflati Cate Zile A Absentat Raz
Adjective Cu Litera A Va Rog!
Aflati Doua Numere Naturale Stiind Ca Diferenta Lor Este 34 Si Numarul Mai Mare Este Cu 35 Mai Mic decat Dublul Numarului Mic.
Suma A 3 Nr Este 607.Daca Adunam ,pe Rand,fiecare Din Aceste 3 Nr Cu Aacelasi Nr ,obtin 435,147 Si Respectiv 55.Care Sunt Cele 3 Nr?
Indoitul Unui Numar A Fost Marit Cu 3 ,iar Rezultatul A Fost Marit De 4 Ori.Produsul Obtinut,micsorat Cu 5,a Fost Micsorat De 9 Ori ,obtinandu-se 15.Care A Fost