RO Study
👤
Iapa
Iapa
16-10-2014
Limba română
a fost răspuns
imi spuneti 3 propozitii simple despre carte?
Răspuns :
Vladlenao
Vladlenao
16-10-2014
Cartea are partu ochi
Cel ce are cartea are parte
Cartea este cel mai onorific lucru pe care ni lau lasat strabunii
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Desenati Un Dreptunghi Stiind Ca Daca Inmultind Latimea Dreptunghiului Cu 1/4 Si Lungimea Cu 1/7 Obtinem Valori Egale Cu Latura Unui Patrat De Arie 9 Cm Patrati
Cum Se Numesc Planele In Matematica? completeaza : Se Numeste Figura Geometrica ......................
Buna As Vrea Si Eu Niste Intrebari Di Poezia Ceti Doeresc Eu Tie Dulce Romanie Ma Pate Ajuta Cineva
[tex](2,5-0,25-2) *10+ \frac{1}{2} = ??[/tex]
Aratati Ca Urmatoarele Numere Sunt Pătrate Perfecte: a) 2^83-4^41 b) 11*(5^21-5^20-5^18)
,,A Fost Odata, Cine Stie In Ce Veac, O Domnita, Care Simtea O Arzatoare Dorinta Sa Aiba Si Ea O Fetita .Cum Nu-i Fusese Data Bucuria Aceasta, Ea Plangea Si Se
Noteaza Cu Cifre Diferite,cel Mai Mic, Apoi Cel Mai Mare Numar De: -patru Cifre -cinci Cifre
Acum,scrie O Compunere,de 15-20 De Randuri,intitulata Basmul Verii. Alege Elementele Anotimpului Dintre Ideile De Mai Sus,lasa-ti Imaginatia Libera Si Gandeste-
Cartea Lui Andrei Are 80 De Pagini În Prima Zi Citește Doar Un Sfert Din Numărul Paginilor Iar A Două Zi Doar Jumătate Din Cât A Citit În Prima Zi .Cate Pagini
Care Produs Este Mai Convenabel De Cumparat . Sucul 2 Litre-22,8 Lei Sucul 0,75litre-8,55 Lei Faina 5 Kg-31,1 Lei Faina 3 Kg-21,78 Lei Peste 375 G-16,21 Lei Pe