RO Study
👤
Printu4
Printu4
21-03-2016
Limba română
a fost răspuns
analizati cvantul se\
Răspuns :
Mariuca34
Mariuca34
21-03-2016
se- pronume reflexiv,pers a 3 ,nr sg
funcția sintactică depinde de context
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 34+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
4. Alcătuieşte Enunțuri În Care Cuvântul Învățați Să Aibă Sensuri Diferite. Fiinte Acțiune Însuşire 5. Ilustrează Momentul Care Ți-a Trezit Sentimentul De Admir
7. Completeaza Enuntul În Aşa Fel Încât Să Obţii O Frază Alcătuită Din Două Propoziții Aflate În Raport De Coordonare Adversativă: ,,Părinţii Eficienți Aplică S
3. În Figura Alăturată Este Reprezentat Triunghiul Isoscel ABC De Bază BC. Unghiul A Are Măsura De 30 Şi AB-12 Cm. Punctul D Este Mijlocul Segmentului BC. Dista
-13 Determinaţi Cifra X Pentru Care Următoarele Relații Sunt Adevărate: A 5x; 2; B 42x; 3; D9 43x2; E 5 47x; F 10 89x; H 4 87x6; I 3 Este Un Divizor Al Numărulu
Va Rog Muult ! ! Vreau Si Eu Rog Explicatia Pas Cu Pas
Alegeti Raspunsul Corect Ex 2
11.A. Măsura Unghiului Rosu Din Imaginea De Mai Jos Este.... B. Măsura Unghiului Albastru De Mai Jos Este..... C. Măsura Unghiului Galben De Mai Jos Este... Ung
Buna Am Nev Urgenta De Aceasta Problema Ca Rog Cu Tot Cu Rezolvare Nu Doar Rsp Dacă Puteți Face Rezolvarea Pe Foaie E Perfect Dacă Nu Merge Oricum Doar Sa Fie F
3. Выпиши Из Текста 4 Слова Или Словосочетания, Которые К Теме «Школьная Жизнь>>. Относятся
As Vrea Si Eu Modurile Si Timpurile La: -tulbura -începea -au Iesit -cântai Repede Va Rog!