RO Study
👤
Rege2
Rege2
21-03-2016
Matematică
a fost răspuns
care sunt operaţiile de ordinul al doilea
Răspuns :
Areina
Areina
21-03-2016
inmultirile si impartirile
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 99+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Sa Se Dea Cate Doua Exemple De Numere Naturale a) Divizibile Cu 3 , Care Nu Sunt Divizibile Cu 9 b) Divizibil Cu 10 , Care Nu Sunt Divizibile Cu 100
Dati-mi Niste Idei (titluri) Pentru Niste Compuneri Cu O Tema Palpitanta
19 Supra 10 : 0,12??????????????????????????????????????????
Scrieti Fractiile 5 Pe 7, 7 Pe 10 Ca Suma De 2 Fractii 5 Pe 7 Si 7 Pe 10 Cu Acelasi Numitori Iar Numaratorul Unei Sa Fie Cu 3 Mai Mare De Cit Numaratorul Cele
Cine Ma Poate Ajuta ,vreau Foarte Repede ,daca E Necesar Dau Si Coroana !!! Problema Este: a)Care Este Cel Mai Mare Nr Nat De 3 Cifre In Baza 10 Care Impartit L
Treceti La Numarul Plural Substantivele Din Enuntul: Ma Gandesc Adeseorila Vacanta Trecuta, Cand Am Urcat Pe Munte Insotit De Prietenul Meu Bun, Cu Rucsac
Cine Ma Ajuta Cu O Ploblema . Inr- O Clasa Sunt 27 Elevi . Daca In Clasa Ar Pleca Trei Fete Si Partu Baieti ; Atunci Numarul Fetelor Ar fi Egal Cu Triplul Numar
Buna Seara.Am Rugamintea Sa Ma Ajute Si Pe Mine Cineva...suma A Trei Numere Este 245.Al Doilea Numar Este Cu 23 Mai Mare Decat Primul Si Cu 16 Mai Mic Decat Al
Ma Gandesc La Un Numar. Ii Adaug 329,apoi Impart Suma Obtinuta La 5. Adun Rezultatul Cu 427 Si Obtin Un Numar Format Din 51 De Zici Si 4 Unitati. La Ce Numar
Valoarea Morfologica A Cuvuntului Determina