RO Study
👤
Elizucaaa
Elizucaaa
21-03-2016
Engleza
a fost răspuns
Vreau o propzitie in engleză cu cuv switch off
Răspuns :
Geta1955
Geta1955
21-03-2016
Go to bed, Mike, and switch off your mobile phone!
Answer Link
Tomoe123
Tomoe123
21-03-2016
He switched off the TV
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 74+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Mama Are 6 Mingi. Mai Primește De La Ioan 3 Mingi, Care Aceasta La Final Le Vinde Pe Toate. Calculați Câte Mingi Ar Fi Putut Avea Mama Dacă Nu Le Vindea?
Ma Puteti Ajuta Va Rog?
Să Se Determine Probabilitatea Ca, Alegând Un Număr Din Mulţimea Numerelor Naturale De Patru Cifre, Acesta Să Fie Divizibil Cu 9.
La Punctul B) Si C). La B) Am C Alculat Derivata Si Am Egalat-o Cu 0 Si Aparent, Nu Sunt Puncte De Inflexiune Iar Functia Este Descrescatoare.. Nu Stiu Daca E
Ajutor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Se Considera Triunghiul ABC,cu Masura Unghiului A De 90de Grade Si Punctul D Care Apartine Lui AC Astfel Incat C,A,D Coliniare Si [AC] Congruent [AD].Demonstrea
Care Este Masura Unghiurilor De La Baza Unui Tr Isoscel Cu Lungimea Inaltimii De 5 Cm Si A Bazei De 10 Cm
Past Simple&present Perfect Este Urgent Va Rog . Dau Coroana 1.When (you/go) To San Francisco? 2 How Many Times (you/be) To London? 3 (he/be) In The Offic
Ajutorrrrrŕrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!
În Figura Alăturată Triunghiul Abc Are M(a)=90° Și M(b)= 2•m(C), Ad Este Înalțime D€(bc). Latura AB Se Prelungește Cu Be Congruent Cu B D Și Apoi Notăm Cu F=ed