RO Study
👤
Adyadyta24
Adyadyta24
20-03-2016
Matematică
a fost răspuns
20 80 8 1=9 Care sunt semnele?
Răspuns :
Katty78
Katty78
20-03-2016
(20 + 80) :8 inmultit cu unu = 9
Answer Link
IKatherine
IKatherine
20-03-2016
20-(80:8)-1=9 Sper că te-am ajutat.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Număr Natural A Fost Împărțit La 6 Obținând Un Cât Și Un Rest Valoarea Restului Poate Fi A 5 B 6 C 7 D 8 Încercuiește Litera Corespunzătoare Răspunsului Core
Buna. Am Nevoie De Ajutor La Romana Va Rog Sa-mi Analizati Si Mie Cuvantul RASPUNSULenuntul Este AsaDaca Ai Fi Invatat Ai Fi Stiut RASPUNSUL La Intrebarile Prof
Citește Acum Un Posibil Răspuns Al Soarelui Care Îi Trimite Copilului O Carte Poștală
Niste Ajutor Urgent La Matematica Cu Toate Problemele De Pe Fisa
Scrieți Un Text Aparținând Genului Liric De Minim Două Strofe. Va Rog Am Nevoie De Ajutor
1. Ordoneata Crescatornumerele De Peetichere Pentru A AflaCate Scufundări Aufacut Copiii.280 253 235 247 259 287 284 249E AZADU
18. Choose The Appropriate Adverb. 1. He Lives Quite (near, Nearly). 2. You've Come Too (lately / Late). 3. It Is (prettily / Pretty) Difficult To Speak To H
2 Observe L'illustration Et Réponds. Al Est-ce Que Camille Et Mariam Sont Dans La Même Classe? B) Comment S'appelle Le Professeur ? Il Y A Combien D'élèves Dans
Volt 2. Greutatea Masa Temperatura Intensitatea Curentului Ehetzel Putate Lectrica Energies Kelim Ampere Leile Kilogram Watt Metrur Caldura Tenscanea
Poezie Despre Sport (scz Sunt Cam Prost)