RO Study
👤
Eli41
Eli41
20-03-2016
Limba română
a fost răspuns
un dialog intre zana zâmbitoare si zâna ambiție
Răspuns :
Rucsandra69
Rucsandra69
20-03-2016
Hei Zambi!
Hei ambi, cat ai luat la testul de zane?
Putin,dar o sa reusesc mai mult. Nu raman la acest punctaj.
bravo. Eu chiar daca nu sm luat destul eu mereu voi fi fericita.
Ok. pa
Pa
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 16+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
La O Fermă Sau Consumat Intro Luna 16.375 Litri De Motorină În Luna A Doua Cu 1497 Litri Mai Mult Decât În Prima Lună Iar În Luna A Treia Cu 1063 Litri Mai Puți
Care Mult Inima-mi Cere. Ce Este -mi?
1.proprietatea Lemnului De A-si Mentine Fosrma Luata Sub Actiunea Unei Forte Si Dupa Indepartarea Acesteia. P_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 2 Marimea Dimensiunilor Si
Pentru A Deschide Un Seif Trebuie Introduse Doua Parole. Ele Sunt Cuvinte Formate Din Litere Mari Ale Alfabetului Englezesc. Seiful Nu Se Deschide Doar Pentru O
Un Cascaval Si 5 Pachete De Unt Cantaresc 2700 G,iar Un Cascaval Si 3 Pachete De Unt Cantaresc 2300 G. Cat Cantareste Un Pachet De Unt? Cat Cantareste Cascavalu
Scrie Un Text De 7-10 Rânduri Care Sa Aibă Ca Inceput Enuntul Sentimente Ginduri Zgomote Mirosuri
Tansformati In Secunde 1zi 2h 15 Min
Dau 20 De Puncteee AJUTOOOOOOOOOR!!! Un Cub Are Muchia De 5 Dm.In El Se Toarna 85 Litri De Lichid.Inaltimea La Care Se Ridica Lichidul Este Egala Cu: a)3 Dm
Distanta Baia Mare- Budapeste = 390km , Budapesta-Viena=234km,Viena-Berlin=681,Berlin-Bruxelles=768km.Cati Km Avem De Parcurs De La Baia Mare La Bruxelles?
1) Construieste Un Enunt In Care Sa Existe Un Atribut Adjectival Exprimat Prin Adjectiv Obtinut Prin Derivare De La Substantivul Bucurie , In Cazul Dativ. 2) Al