RO Study
👤
Cheleion
Cheleion
15-10-2014
Geografie
a fost răspuns
llatitudinea este ... si....
Răspuns :
Anielaaria1
Anielaaria1
15-10-2014
Latitudinea este distanta masurata in grade si secunde de la meridianul 0 spre V sau E pana la punctul respectiv. (din punct de vedere geografic)
Answer Link
Par
Par
15-10-2014
Latitudinea este nordica si sudica
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 36+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Sosit In Parc La Ora 15:00. Pana Sa-i Intalnim Pe Cei Doi Prieteni, Am Petrecut In Parc Jumatate Din Timpul Petrecut Dupa Ce I.am Intalnit. Am Plecat Din Par
Ajutor Dau 5 Stele , Coroana Si 20 Puncte
Determinați Cea Mai Mica Fracție Care Se Poate Simplifica Cu 45 ,de Forma 1x2y Supra 3a4b
Pe Ambalajul Unei Pungicu Ciocokata Scrie:8ciocolatec16lei.Vlad Cumpara 2 Ciocolate. Ce Rest Primeste?
Va Rog Sa Ma Ajutati,dau COROANA ,,In Pragul Scarilor Ramas-am Si Nu-mi Mai Recunosc Gradina'' ,,Un Pas Nu Indraznesc,de Teama Sa Nu Rup Farmecul Uimirii'' ,,Se
(13% Din 4.500) -(9%din 300) -(2%din 250) =
Alege Din Text Doi Indici Pentru Spatiul Si Timpul Intamplarii Narate Charlie Si Fabrica De Ciocolata
Se Considera Urmatoarele Trei Propozitii a)25=3 La Puterea 2+4 La Puterea 2 b)625=7 La Puterea 2+24 La Puterea 2 c)daca N Este Un Numar Natural Nenul Oarecare A
1. Volumul Paralelipipedului Dreptunghic Cu Dimensiunile L,1 Si H Este .... 2. Unitatea Principala Pentru Masurarea Volumelor Este Litrul? Dau Coroaona !!!!!!!
Explicați Comparația "Topeascase Zarea Ca Scrumul "din Poezia "Blesteme" De Tudor Arghezi. Va Rog Frumos Sa Ma Ajutati ! DAU COROANA !