RO Study
👤
Cristi185
Cristi185
20-03-2016
Limba română
a fost răspuns
o propoziție inclusa prin conjunctia sa
Răspuns :
Irinairina9876
Irinairina9876
20-03-2016
trebuie să merg la colegă mea.
știu să scriu corect.
vreau să cânt la vioară.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 61+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Participarea Romaniei La Primul Razboi MondialImi Poate Explica Cineva Ce A Determinat Participarea Romaniei La Primul Razboi Mondial Sub Forma Unui Eseu Scurt,
X/2-t/3=0 ; 2x+t=7 cum Se Rezolva Eu Incerc Sa O Fac Prin Metoda Reduceri
Un Kg De Banane Fara T.V.A. Costa 2,50 Lei,iar Cu T.V.A. costa 2,95.Cat La Suta Reprezinta T.V.A.- Ul?
Figura 2 Reprezinta Un Perete Dreptunghiular MNPQ Pe Care Este Expus Un Tablou Dreptunghiular ABCD. Tabloul Este Fixat Pe Perete Prin Intermediul Cuiului , Situ
Cum Aflu Distanta De La Un Punct A La Diagonala BD Intr-un Dreptunghi, Cu BD=4 Cm Si AB 3,2 Cm?
Calculati Inaltimea Din Varful Unui Triunghi Isoscel Care Are Laturile Congruente De 45m Si Baza De 54m
Intr-o Clasa De Elevi , Numarul Fetelor Este Egal Cu 2,5 Din Numarul Baietilor , Daca Ar mai Veni 4 Fete , Numarul Fetelor Ar Deveni 2,9 Din Numarul Baietilor
Explică Noţiunea De Ape Curgătoare.
1.Doua Numere Sunt Invers Proportionale Cu 3 Si 5, Iar Diferenta Dintre Numarul Mai Mare Si Numarul Mai Mic Este 36,4. Aflati Numerele. 2.Aflati Cat Cantareste
Masura Unghiului Format De Bisectoarele A Doua Unghiuri Adiacente Suplementare Este...