RO Study
👤
Ivan2222
Ivan2222
20-03-2016
Geografie
a fost răspuns
Ex.7 cum se numesc cele de jos
Răspuns :
Babindiana2007
Babindiana2007
20-03-2016
in imagine sunt:spic,foca,peste
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Este Cuvantul Asemanator Pentru Veste ?
Cine Ma Poate Ajuta Urgent Cu O Compunere in Care Trebuie Sa Am gradele De Comparatie Ale Adjectivului?
Cum Se Traduce cuvantul pass Din Engleza?
Imi Dati Si Mie Un Exemplu Pentru O Compunere Cu Titlul:"Ideal School"(Scoala Ideala)??
Un Pahar Se Umple Complet Cu Apa Aflata La Temperatura De +4°C. Cand Se Varsa Apa Din Pahar Daca: Temperatura Apei Creste Sau Temperatura Apei Scade?
Suma A Trei Nr Este 111. Daca Al Doilea Este Cu 18 Mai Mare ca Primul, Al Treilea Este Cu 12 Mai Mare Ca Primul, Precizati Cat Este Al Doilea Nr.
Putin Ajutor?...ms ! :) A) My Uncle's Children Are My ................... B) My Mother's Other Daughter Is My .................c) My Moyher's Sister Is My....
Media aritmetica A 5 Numere Consecutive Este 18 . Aflati Numerele . Va Rog Frumos Nu Din Rezolvarea Cu Metota Figurativa.
Complete The Conversation Using The Secound ConditionelA:But If You(not/win)....more Than 10.000,i(save)...it.B:I(go)...on Holiday Or Buy A Music System.What(yo
Regula Pronumelui Personal De Politete,cum Se Analizeaza Un Pronume Personal De Politete,persoana 1,2,3, Imi Ziceti Daca Este Singular Sau Plural,la Ce Se Pune