RO Study
👤
Allyallexandra7
Allyallexandra7
20-03-2016
Geografie
a fost răspuns
Resursele Haiti-ului?
Mersi :)
Răspuns :
Agentura007
Agentura007
20-03-2016
Marmura, cupru,bauxita, ape curgatoare
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 59+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
4. In Figura Alăturată Este Reprezentată Schematic O Scară. Se Ştie CăAB = 30 Din Și BC = 16 Dm. Lungimea Covorului Aşezat Pe Treptelescam Este De:
Scrieți În Ordine Crescătoare Numerele De Formă 8ab Divizibile Cu 9, Dau Coroana ,urgent
Explica Esenta Notiunelor Geografice Parala Si Meridian
Suma A Trei Numere Este 175 Știind Că Al Doilea Număr Este De Două Ori Mai Mare Decât Primul Iar Al Treilea Cu 15 Mai Mare Decât Al Doilea Se Afle Numerele
A) Dintre Numerele 5√6 Şi 6√5 Mai Mare Este ....b) Media Aritmetică A Numerelor √8 Şi √32 Este ....c) Soluția Ecuației √2 X= √30 Este ....
Rescrie Complemenrul Direct Din Propozitie Exprimandul Printr Un Clitic Pronominal Personal."Vanturile Care Vesnic Sufla In Partile De Sus Ale Aerului, Spinteca
Am Nevoie De Un Paragraf (cam 250-300 De Cuvinte) Despre Cum Geografia,mediul Înconjurator Si Resursele Naturale Afecta Viața A Persoanelor Din Bali. VA ROG AM
Care Este Pretul Cartii Stiind Ca Acesta Este Cu 15 Mai Mic Decat Jumatate Din Triplul Numarului 42?
Am Nevoie Repede, Cine Mă Poate Ajuta Cu Aceste Exerciții?
Buna Cine Ma Poate Ajuta.....Care Din Urmatoarele Fractii Sunt Echivalente Cu 7supra9... 25supra 31...21supra 27... 56 Supra 72...9 Supra13...14 Supra18...3supr