RO Study
👤
Anka80
Anka80
19-03-2016
Geografie
a fost răspuns
unde se afla golful ?botnic
Răspuns :
Fabian47
Fabian47
19-03-2016
Se află între Suedia şi Finlanda.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Este Timpul Desfasurarii Actiunii Din Cartea Colt-Alb?
La Un Chiosc S-au Adus 835 De Ziare Si Reviste .Dupa Ce S-au Vandut Tot Atatea Ziare Cate Reviste,la Chiosc Au Ramas Doar 335 Ziare Cate Ziare Si Cate Reviste S
Un Vas Are Forma Unui Cub Cu Latura Egala Cu 3dm.in Vas Se Toarna 18l De Apa.care Este Inaltimea La Care Se Ridica Apa In Vas?
"pretul Unui Produs A Fost Majorat Cu 20 % Ajungand La 1200 De Lei . Aflati Pretul Initial Al Produsului ."
Din Cate Stiu Eu, Configuratie Stabila De Dublet Inseamna Ca Elementul Are 2 Electroni Pe Ultimul Strat Si Mi Se Pare Logic Ca H Sa Accepte Un Electron,iar Li S
(1*2*3*.....*100)sa Se Divida Cu 3 La Puterea N Care Este Cea Mai Mare Valoare A Lui N ? va Rog Repede ..coroana.....
Intr-o Progresie Aritmetica (an)n>(sau Egal)1 Se Cunosc A2=6 Si A3=5. Calculati A6.
Cine A Fost Stalin ?
Tatal A Impartit Celor 3 Copii 99 Cirese Astfel: Cel Mijlociu A Luat De 3 Ori Mai Multe Decat Cel Mic, Iar Cel Mare De 5 Ori Mai Multe Decat Cel Mic.cate Cirese
Construieste Cate Un Enunt In Care Un Pronumesa Fie Atribut Pronominal Genitival Si Nume Predicati Caz Genitiv