RO Study
👤
Dac71trd
Dac71trd
15-10-2014
Limba română
a fost răspuns
propozitii cu a avea ultimul cuvant
Răspuns :
Ionelaaa
Ionelaaa
15-10-2014
El diplomă nu avea .
Andreea flori nu avea.
El a scris o propozitie cu verbul a avea .
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 44+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Repede: a) introduceti Sub Radical :4∛3, -2[tex] \sqrt[4]{5} [/tex], A[tex] \sqrt[6]{6} [/tex]b) scoateti Factorii De Sub Radical:[tex] \sqrt{a ^{2} }
Fie Triunghiul ABC Cu AB=6cm,AC=7,5cm Si Punctele M,N Pe [AB]respectiv [AC]astfel Incat AM=4cm CN=25 Cm.Daca D∈[BC]astfel Incat AD=6,75cm Si P∈[AD]astfel Incat
Doi Pescari Au Pescuit 649 Kg De Peste.Dupa Ce Primul Pescar A Vandut 135 Kg De Peste Si Al Doilea 190 Kg ,primul A Ramas Cu O Cantitate De 5 Ori Mai Mare Decat
Aratati Ca Numarul A=(x - 3)² - 2 (x - 3)(x + 3) + (x + 3)² Este Natural ,oricare Ar Fii Numarul Real X.
Noteaza Litera Corespunzatoare Raspunsului Corect. a. O Propozitie Principala Si Doua Propoziti Atributive b. Doua Propoziti Principale Si O Propozitie Atrivuti
Care Este Valoarea Morfologica Si Functia Sintactica A Cuvintelor: Gradinabotanicain Anul1920stiintificarafinamentartisticde Ambelesuprafatadelimiteazaun Terena
Am Nevoie Si Eu De Un Model De Compunere Pentru Semnificatia Si Mesajul Unei Opere Epice/lirice (~25 Randuri)
Un Nr Adunat Cu Sfertul Si Cu Jumatatea Sa Da 63.Care Este Nr Cautat?
1)Trei Corpuri Au Vitezele : 10m/s , 40km/h , 500m/min . Ordonați Cele Trei Viteze .2)Alegeți 5 Temperetauri In Grade Celsius Și Transformați-le În K
Tania Si-a Cumparat Masina Noua Acum 2 Ani .in Fiecare An , Valoarea Acesteia A Scazut Cu 8% , Valoarea Actuala A Masinii Fiind De 10580 Euro. A) Care A Fost Pr