RO Study
👤
Alina268
Alina268
19-03-2016
Limba română
a fost răspuns
un epitet si o inversiune
Răspuns :
Andra23ioa
Andra23ioa
19-03-2016
Epitet:umbra calatoare. Inversiune:surd si tainic sunet.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
In Propozitia De Mai Jos, Ma Poate Ajuta Cineva Cu Analiza Verbelor (predicatelor) Din Propozitie? Va RogBaladele Culese In Jumatatea De Sud A Tarii Sunt Cele M
Bunica Mea Pregateste 20 L De Suc De Fructe Pe Care -l Imbuteliaza Astfel: Jumatate Din Cantitate Il Pune In Sticle De Un Sfert De Litru ,jumatate Din Rest In S
Se Dau 3 numere astfel incat Produsul dintre primul numar si Al 2-lea este 30,2 iar produsul dintre primul numar si al 3-lea este 19,8. S
Va Rog Frumos Imi Spuneti Un Text De 10 Randuri, Din Heidi (Heidi Si Peter)? Multumesc !!
Rezolvarea Completa Va Rogg!!!!
Salut . Am Si Eu O Intrebare Pentru Tema La Fizica... Va Rog Sa Imi Raspundeti La Urmatorul Exercitiu : Precizati Fenomenul Fizic Care Permite Masurarea Temper
11g Amestec De Metanol Si Etanol Se Ard Cu O2. Stiind Ca Se Obtin 12,6 G De H2O, Se Cere: a) calculeaza Compozitia Amestecului De Alcooli In Procente Molare; b)
Care Este Aria triunghiului Echilateral
La Nr. Plural , Pesr A2-a Alcatuiti Enunturi Predicat Exprimat Prin Verb
Fie ΔABC Si [AD]-mediana Acestui Triunghi.Se Prelungeste Mediana Ad Cu Un Segmenta [DE], Unde [DE]≡[AD]. Demonstrati Ca Patrulaterul ABEC Este Un Paralelogram