RO Study
👤
Iuliadeea45
Iuliadeea45
19-03-2016
Geografie
a fost răspuns
animale protejate in maramures
Răspuns :
Rakosirina
Rakosirina
19-03-2016
Sper ca raspunsul meu sa te ajute , asa ca uite cateva animale protejate de lege in Maramures : - linxul ( rasul )
- ursul brun
- cocosul de munte
Spre ca te-am ajutat .
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 68+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Înseamnă Învățăcel
Rezolvati EcuatiileVa Rog Cine Ma Poate Ajuta La AlgebraVoi Da Coroana,inima Si 5 Stele
Uruiala Este Un Amestec Din Boabe De Cereale...(cuvantul S Afie Format Din 8 Litere Iar A Treia Litera Sa Fie "c")
Înlocuiește Cuvintele Subliniate Cu Pronume Personale De Politețe Am Mers Cu Părinții La Teatru
Temă Istorie, Clasa A VII-a1. Formulați Enunturi (cu Propriile Cuvinte, Nu Copiate De Pe Internet) Cu Termeniidemocrație Și Totalitarism.
Salut,poate Cineva Sa Ma Ajute Cu Aceasta Tema, Profesoara Ne-a Dat Decat Tema Dar Fara Lectie, Va Rog!
De Ce Aceste Valori (libertatea Dreptatea Si Egalitatea)sunt Considerate Valori Supreme?
Care Este Cea Mai Mare Tara Ca Si Suprafata?a)Canadab)Rusiac)Chinad)india
Transforma În Fractii Ordinare :a)0,(3);0,(7);0,(24);0,(375) .b)2,(5);13,(42);11,(05).c) 0,1 (3); 0,43(3); 0,23(75).d)3,0(3); 12,10(3); 7,8(3).Am Nevoie RapiddD
.Am Nevoi De Ajutor La Un Proiect La Informatica (tic) Pentru Clasa A 5 A.Proiectul Trebuie Facut Pe Baza "Utilizarea Daterlor In Prelucrari".Va Rog Ajutatima!