RO Study
👤
Cornelpaul74
Cornelpaul74
19-03-2016
Matematică
a fost răspuns
{54-144:[5x(7xa)-34]:2}:13=4
Răspuns :
Willbutacu
Willbutacu
19-03-2016
54-144:[35a-34]:2]:13=4
[54-144:[35a-34]:2]=52
Pur si simplu nu inteleg cum poti scadea din 35*a-34 .E imposibil ,ti-ar placea sa-mi faci o poza la exercitiu?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 13+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Sunt Sinonimele Cuvintelor Colina .pisc .a Vesti.mireasma.carare.nedeslusit
Un Reportaj Despreo O Stire Romaneasca In Engleza ,de 10 15 Randuri Cu Niste Imagini RAPID Va Rog !!!!!primul Care Da Reportajul Primeste Punctele !!!!
Compunere Cu Titlul La Cinema Cand Cineva Mananca Si Te Deranjeaza
Ce E Vinovat Baiatul Daca I-a Zburat Palarie?i Din Propozitie Este Pronume?
Ancuta Are De Citit 96 Pagini Din Carea De Povesti. Cate Pagini Mai Are De Citit Daca In Prima Zi A CITIT 9 PAGINI SI IN A Doua Zi 7 Pagini?
In Triunghiul Abc Se Cunos Masura Unghiului A Egal 90 De Grade Ab Egal Cu 6 Cm Si Bc Egall Cu 10 Cm . Aflati Ac Si Ad Unde Ad E Perpendicular Pe Bc Si D Apartin
Incalzind O Foaie Dreptunghiulara Din Aluminiu,care Din Dimensiunile Ei Cresc Mai Mult?Aria Suprafetei Se Modifica?
Am Nevoie De O Descriere Subiectiva A Unui Trandafir Roșu. Subiectiv Inseamna Ca Un Fel De Povestioara, Ca Sa Stiti Cu Totii, Sa Nu Le Incurcati. :)
Alcatuieste O Fraza In Care Sa Existe O Subordonata subiectiva, Avand Ca Regent Verbul ''a Cadea''.
Am Nevoie De O Descriere Subiectiva A Unui Trandafir Roșu. Subiectiv Inseamna Ca Un Fel De Povestioara, Ca Sa Stiti Cu Totii, Sa Nu Le Incurcati. :)