RO Study
👤
Valentina66
Valentina66
18-03-2016
Engleza
a fost răspuns
I went last summer va rog ce inseamna
Răspuns :
Mariuca34
Mariuca34
18-03-2016
Am fost vara trecută
Answer Link
Mayastefy
Mayastefy
18-03-2016
Am fost vara trecuta.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 48+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
6. De Aceeași Parte A Dreptei AB Se Aleg Punctele C Și D Astfel Încât Ungiu ACB=BD=90⁰si [AC]=[DB]. Aratati Ca A) [BC]=[AD] B) [CO]=[D0] Unde {O}=AD ∩ CB
Ortschatz Wiederh 15 Was Weißt Du Über Herrn Und Frau Martinez? Erzähl. Herr Martinez Frau Martinez Wohnt Lebt Arbeitet Kommt Hat Ist Gern Ein Wenig Sehr Gut Ni
4. Comparǎ Numerele Raționale: Doar La Punctele C Și D Am Nevoie De Ajutor
Kilograme Are Un Câine? 12+20 11 5. Toţi Câinii Au Aceeași Greutate. Câte Kilograme 12 Kg 20 Kg
La Trei Reprezentații Ale Filmului Au Fost 347 Specta- Tori. La Prima Reprezentație În Cinematograf Au Fost 86 De Spectatori, La A Doua - 128 Spectatori. Câți
DAU COROANĂ!!!precizeaza Funcția Sintactică Și Cazul Adjectivelor Pronominale Posesive Din Următoarele Enunțuri:• Am Găsit În Ruina NOASTRĂ O Parte Foarte Plăcu
Cata Pizza A Ramas ? Scrie Pentru Fiecare Pizza Fractia Corespunzătoare Feliilor Ramase Si Consumate
Menționează Ce Sens Exprimă În Relație Cu Celelalte Cuvinte Prepozițiile Scrisese Colorat În Enunțurile De Mai Jos
33. Fie ABCD Un Romb Cu Diagonala AC=8 Cm Și M( Perimetrul Rombului Este Egal Cu: A)16 Radical Din 3 Pe 3 B)24 Rad3 Pe 3 C)20 Rad 3 Pe 3 D)32 Rad3 Pe 3
Writing ActivityWrite A Letter To Your Pen Friend Telling Him/her About The Party You Are Planning. Dear... How Are You? I Am So Excited. For The Last Week, I