RO Study
👤
Camy1244
Camy1244
15-10-2014
Matematică
a fost răspuns
Care sunt posibilitatile Paralelogramului?
Răspuns :
ZuzuT
ZuzuT
16-10-2014
10a+10b+a+b=176 11a+11b=176 11(a+b)=176 a+b=176:11 a+b=16
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 19+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Write Sentences With The Additional Information:1.There Is A Sports Stadium In My Town (skate Park /also). 2.We Can Go To The Mall (bowling Alley / Too). 3.John
8 Puncte13. În Delta Dunării Sunt Prezente Suprafețeacvatice. Alegeți Din Lista De Mai Jos Patru Dintreacestea:mlaştinilacurigrinduriostroavebrațele Principale
VĂ ROG! E URGENT! DAU COROANĂ, INIMĂ ȘI 5STELE
Am Nevoie De Un Răspuns La Ex 2 Si 4 Va Rog Mult Ajutați-mă Am Nevoie Urgent! Dau Corona Si Fallow Va Rog!
Vreau Si Eu Un Rezumat Pentru Cartea Baiatul Miliardar Dau Inima Si Cinci Stele Si Coronoa.
La Olimpiada Internațională De Matematică Au Participat De Șase Ori Mai Puțini Elevi Decât Numărul Celor Înscriși Află Câți Elevi Sau Înscriși Câți Au Participa
Ajutați-mă Urgent!DAU COROANA
6. Bunica Aurei A Cumpărat 12 Farfurii Cu Pretul De 10 Lei Bucata Și 12 Pahare Cu Pretul De8 Lei Bucataa) Cáti Lei Costă Setul De 12 Farfurii?b) Câţi Lei Costă
6 O Gospodină Cumpără De La Piață 1,7 Kg De Ardei, 2,750 Kg De Cartofi, 1,5 Kg De Rosii Şi 1 Kgde Ceapă. Cât Cântăresc Toate Cumpărăturile?
Alcătuiește Un Enunț În Care Să Folosești Cuvintele Surpa Și Valahiasurpa=a DesființaValahia=nume Dat, În Trecut, Munteniei