RO Study
👤
Robertmessi71
Robertmessi71
15-10-2014
Matematică
a fost răspuns
descompuneti numarul 54
Răspuns :
Chihailuminita
Chihailuminita
15-10-2014
54
27
9
3
1
da asa ii descompunera
Answer Link
Ellenaaa
Ellenaaa
15-10-2014
54
27
9
3
1
Sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 21+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Determina Semnul Produsului A 15 Factori Nenuli, Stiind Ca : A) Toti Factorii Sunt Numere Intregi Negative; B) Exact Sapte Factori Sunt Numere Intregi Negative;
Vreau O Mică Compunere Cu Informații Mai Ștințifice Despre Caini,dacă Se Poate Ceva Simplu De Înțeles,niște Informații Mai..”principale” . Va Rog Frumos,am Un P
Mihai A Cules 10 Kg De Mere Iar Maria A Cules De Cinci Ori Mai Puțin Câte Kilograme De Mere A Cules Maria
Cuvinte Care Încep Cu P Și Se Termină Cu P
4Alege Forma Corectă A Pronumelor Și A Adjectivelorpronominale Demonstrative Scrise Italic.E De Aceiași/aceeași Statură Ca Mine.Dați-mi O Prăjitură Dintr-asta/d
Predicalul Este O Parte De ____________.Este Exprimat Prin ______________.Răspunde La Întrebarea_______________.
Citește, Cu Atenție, Textul Următor, Reprezentând O Traducere Din Limba Engleză, Realizată Cu Ajutorul Unui Trans- lator Automat, A Unui Text Preluat De Pe Inte
Scrie Reactiile Reprezentate Prin Părțile Colorate Ale Desenelor De Mai Jos. "Compară Perechile De Fractii.
Ce Caz Estev Sb Planta
Suma A Doua Numere Este 30 .Unul Este De Doua Ori Mai Mic Decât Celălalt .Care Sunt Numerele?