RO Study
👤
Anonim
Anonim
17-03-2016
Matematică
a fost răspuns
a:4=12 ce valori poate avea
Răspuns :
Ramonadaniela1
Ramonadaniela1
17-03-2016
necunoscuta a este egal cu 4 ori 12= 48
Answer Link
Laura111111111111111
Laura111111111111111
17-03-2016
a:4=12
a=4×12
a=48.....
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 17+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
DAU COROANA!!!!! In Triunghiul ABC Dreptunghic In A ,punctul O Este Intersectia Mediatoarelor Laturilor Triunghiului,AD Este Inaltime,D Aparține
Care Este Modul De Formare Al Cuvantului "nevazuti" In Contextul : Abia Izbutira Cei Doi Sa Se Faca Nevazuti In Deschizatura Din Dusumea. ?
Ce Moduri Și Ce Timpuri Au Verbele Își Aruncă, Ar Merita, Să Culeagă, Voi Întârzia, S.ar Fi Cuvenit, O Zbughi, Arzând, A Se Opri, Aș Cădea, Să Se Oprească. Vă
Determinati Abcisele Punctelor Situate Pe Gf F(x)= X^3+x^2-x+1 , In Care Tangenta La Gf F Este Paralela Cu Dreapta Y=4x+1
Compunere Gramaticală Alcătuiește O Scurtă Compunere De 9 10 Propoziții Cu Titlul Prima Zi De Școală În Care Să Folosești Opt Dintre Ortogramele Învățate Până A
Sa Se. Rezolve Punctul C ,celalalte Am Facut Eu
Ce Moduri Și Ce Timpuri Au Verbele Își Aruncă, Ar Merita, Să Culeagă, Voi Întârzia, S.ar Fi Cuvenit, O Zbughi, Arzând, A Se Opri, Aș Cădea, Să Se Oprească. Vă
The Cherries Are Red.................... The Leaves Fall From Trees.............. I Wear Sunglasses................. The Grass Turns Brown..........
Modurile De Expunere Și Ce Rol Au
❤Am Uitat Cum Se Faceee