RO Study
👤
Ioana236
Ioana236
17-03-2016
Limba română
a fost răspuns
va rog imi trebuie urgent .dau coroana
Răspuns :
AlexandraMaria2004
AlexandraMaria2004
17-03-2016
1.sare, gaze naturale
2.solide
3............... topesc
4. curentul electic
5.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 36+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Paralelipiped Dreptunghic Cu Dimensiunile De 10 Cm, 8cm, 2 Cm Are Masa De 1,6 Kg Calculați Volumul Și Distanță Paralelipipedului Dreptunghic
Teme2. Explicați De Ce Soluţiile Propuse În Doc.4 Se Numesc Politică De Relansare".1. Numiți Caracteristicile Fundamentale Ale Regimurilor Democratice Postbelic
Compunere Descriptiva De Tip Portret Si Tablou Urgent, Dau Coroana
A)Rescrie Propozitia Realizand Acordul Predicatului Cu Subiectul.Tine Cont De Timpul Verbului Pescarii(apleca-viitor) Cu Barcile In Larg. B)Realizeaza Sc
Îmi Trebuie Urgent, Ajutați-mă Vă Rog
Perimetrul Unui Dreptunghi Este Cu 97 M Mai Mare Decit Lungimea Su Cu 122 M Mai Mare Decit Latimea Sa. Cati Centimetri Au Dimensiunile Dreptunghiului?
Rezolvaţi Prin Metoda Substituţiei Următoarele Sisteme: A) 2x + Y = 8 - 2x, \qquad 3(x - Y) - 2y = 29 B) 2x - 5y = 11, \qquad 3(x + Y) - 2x = 11 D) 3(x + 4) + Y
Se Citește Un Număr N Și Apoi N Valori Naturale. Dintre Valorile Citite Afișați Numerele Divizibile Cu 3. Trebuie Afișat Programul In C++ Va Rog!! Dau Coroană!
C) Să Se Determine Numărul Abc Știind Că 48ab-c81=3891. Explicație Cu Pas Cu Pas Va Roggggggggggg Foarte Repede Daca Puteti
Complete The Senteces With Who, Whose, Where ,that Or Which