RO Study
👤
Frumoasa44
Frumoasa44
17-03-2016
Limba română
a fost răspuns
alcatuieste o fraza va rog
Răspuns :
MariaLuiza123
MariaLuiza123
17-03-2016
Alina este mereu intelepta cu colegii ei la scoala pentru ca este o fata cuminte.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 41+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Compunere Descriptiva De 10-15 Randuri In Care Sa Prezentati Un Peisaj La Marginea Unui Lac Surprins In Anotimpul Hibernal.
Clasifica Dupa Starea De Agregare Urmatoarele Corpuri : Creta, Buretele,apa Dintr-un Vas, Aerul Din Camera,cheia,limonada,fumul,creionul.
Determinati Nnumarul Divizorilor Naturali Ai Lui 1908.
Cine Imi Spune Si Mie (Plugusorul) "Romanesc" Si Scurt.......10 Puncte........... :) :) :) :) :) :) :) :)
O Propozitie In Care Sea Folosesti O Locutiune Sau O Expresie Care Sa Contina Substantivul Apa
Stiind Ca X²+y²+5x-10y+34=0 , Calculati Valoarea Produsului Xy.
Pentru Stabilirea Sau Verificarea Unei Legi Care Descrie Un Fenomen Fizic Se Efectueaza"
Cand Eu Aveam 2 Ani,fratele Meu Avea Jumatate Din Varsta Mea.acum Am 80 De Ani Ce Varsta Are Fratele Meu?
Rezolvati Problema Prin Ecuatie:Cite Fete Sint Intr-o Clasa De 24 De Elevi,daca Baieti Sint De 2 Ori Mai Multi Decit Fete?
BUNA!Ma Ajutati Si Pe Mine Cu Acesta Tema La Engleza. Ajutorrr...va Roggg Frumoss...Un Articol Despre O Revista In Care Sa Ne Dam Parerea Despre un Oras , Comun