RO Study
👤
Alexcool
Alexcool
17-03-2016
Limba română
a fost răspuns
caracterizeazal pe dragos voda
Răspuns :
Isachi11
Isachi11
17-03-2016
Dragos voda este personajul principal al legendei cu acelasi titlu . El este curajos, viteaz etc . Este caracterizat direct prin ,, Roman drept si voinic ,, si indirect. Este un erou , in basm cat si in sufletele noastere .
Sper ca te-am ajutat !!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 48+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ajutati-ma Va Rog La O Gradinita S-au Cumparat 214kg De Legume -ceapa ,morcovi Si Cartofi.Dupa Ce S-au Consumat 18 Kg Ceapa ,36kg Morcovi Si 43 Kg Cartofi,au Ra
Cel Mai Mare Nr Natural De 4 Cifre Pare Dsitincte Este Ce
O Paine Costa Cat 3 Cornuri, Iar 2 Paini Si 4 Cornuri Costa 10 Lei.Cati Lei A Platit Raluca, Daca A Cumparat 3 Paini Si 5 Cornuri?
Scrie Un Text Cu Titlul ,,Cu Trenul'' Ortogramele: Ca-i,c-am,l-a,ne-am,s-a. AJUTOR REPEDE
Varsta Bunicii Este De 6 De Ori Mai Mare Decat Varsta Biancai Stiind Ca Bianca Este Cu 45 Ani Mai Mica Decat Bunica. Afla Varsta Fiecaruia
Va Rog Vreau 7 Nume Cu Chi
Explicatie Ceaun Si Propozitie
Diferenta De Pret Dintre O Masina De Spalat Si Un Televizor E De 628 Lei. Stiind Ca pretul Televizorului Reprezinta 3 Supra 7 Din Pretul Masinii De Spalat,afla
Construiti Doua Propoziti In Care Cuvantul ''Ogar'' Sa Fie Subiect Si Atribut . Dau Coroana Va Rog Urgent !!!!!!!!!!!!111
Doua Becuri Cu Incandescenta(220 V Si 100w ) Fac Parte Din Circuitul Electric Al Unui Lampadar.Ele Functioneaza Normal.Care E Puterea Electrica Consumata?