RO Study
👤
Cristimuraru
Cristimuraru
17-03-2016
Matematică
a fost răspuns
Cat face 9ori9 dar eu stiu
Răspuns :
Аноним
Аноним
17-03-2016
9 x 9=81
Sper ca te-am ajutat.
Answer Link
Mateanmaria
Mateanmaria
17-03-2016
9 ori 9 face sau este egal cu 81
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie Cate O Insusire A Participantilor La Concursul De Alergare Ilustrat Mai Jos
De Pe Un Platou Cu Fursecuri. Ana A Mâncat A Cincea Parte Din Ele. Dan A Mâncat Un Sfert Din Ceea Ce A Ramas, Iar Maria A Mâncat Jumatate Din Fursecurile Ramase
Am Pus 50 Puncte ,va Rog Exercițiile 1 , 2 , Si 3 , Clasa A Sasea.
Deseneaza: A)doua Drepte Perpendiculare A Perpendicular Bb)trei Drepte Paralele C|| D|| E C) Un Unghi Obtuzd)un Unghi Ascutitdau Coroana!
Trei Echipe De Muncitori Aveau De Realizat Impreuna 627 De Piese.Dupa Ce Prima Echipa A Lucrat 25% Din Norma Sa,a Doua Echipa 40% Din Norma Sa Si A Treia Echipa
Care Sunt Modurile De Expunere Prezente In Opera Fratii Jderi Capitolul XI "Ionut Jder Afla O Capcana Gatita Stapanului Sau"Care Este Rolul Lor.Vreau Rolul Lor
Rescrie Enunţurile Date, Corectând Greşelile Indentificate. a. Întodeauna S-a Considerat Mai Siperior Decât Noi. b. Hotelul Acesta Asigură Cele Mai Optime Con
Cautati 2 Texte Din Volumul Legendele Olimpului dau 19 Punce
Carina Are În Acvriul Sau 24de Pești, Caraș Și Neon. Știind Ca Numărul Carcaselor Este De 4 Ori Mai Mare Decât A Peștilor Neon, Afla Că-ți Pești Sunt De Fiecare
In Propozitiile:Baiatul De Acolo Este Verisorul Meu.Floarea De Colt Este Floarea Mea Preferata. Floarea De Colt Si Baiatul De Acolo Ce Sunt Ca Val.morfologica S