RO Study
👤
Lulucuta
Lulucuta
17-03-2016
Limba română
a fost răspuns
ce sunt elementele de oralitate
Răspuns :
Subi
Subi
17-03-2016
Oralitatea este predominant fragmentara, in vreme ce scrisul inseamna integrare, pentru ca suplineste contextul absent, permite revizia si organizarea mesajului
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Se Face Din Hârtie O Pălărie? Vreau Pași Cu Pași Sa-mi Spuneti Cum Se Face Și O Poza Cu Aceasta Pălărie
Un Biciclist Se Deplaseaza Rectiliniu Cu Viteza De 18 Km 10 Min. Fr , Datorata Frecarilor, Este De 55 N. Calculati Lucrul Motor, Lucrul Mecanic Rezistent Si Lu
Cât Fac 842 : 2 Vărog Urgent Vă Dau 100
NO ACUM SA VA VAD CUM O REZOLVATI ? Fie ABCDA'B'C'D' Un Paralelipiped Dreptunghic In Care Arilee Fetelor ADD'A' Si ABCD Sunt Egale Cu 12 Cm2 , 8 Cm2 , Si Respec
Care E Cea Mai Apropiata Stea De Sistemul Nostru Solar
La Diferența Dintre Produsele 7 ×100 Si 61 ××10, Adaugă Diferența Numerelor 1 000 Și 725
Salut, Am Nevoie De Ajutor O Scrisoare Pentru Mama Vreau Sa Fie Originala Nu Luată De Pe Net Va Rog Repede Îmi Trebuie Pe Maine
Copiii Au Asezat Cate 230 De Scoici Mari In Cinci Cutii Iar Scoicile Mici In Mod Egal In Doua Cutii Stiind Ca N Total Sunt 1200 De Scoici.Afla Cate Scoici Mici
O Problemă Prin Care Trebuie Să Se Afle:o Împărțire,o Înmulțire Si O Adunare Si Cu Rezolvare Dau Coroana
În Baza Finalului Poemului Dan,căpitan De Plai De V.Alecsandri Si A Primei Părți A Scrisorii III De M.Eminescu,scrieți Un Eseu Cu Titlul(sau Motoul),,Iubirea De