RO Study
👤
Denisuca82
Denisuca82
17-03-2016
Matematică
a fost răspuns
scris cu cifre romane numărul 799 este
Răspuns :
Roxangeorgianac
Roxangeorgianac
17-03-2016
DCCXCIX- 799
sper ca te-am ajutat
Answer Link
Ioana150
Ioana150
17-03-2016
DCCXCIX inseamna 799
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 68+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Familia Lexicala A Cuvântului Câine Va Rogggg
Victor A Obtinut In Prima Etapa A Unui Concurs De Tir Sportiv 375 Puncte, Iar In A Doua Etapa Cu 20% Mai Multe Puncte . Cate Puncteca Obtinut Victor In A Doua
Bunicul Are In Ograda 60 De Pasari:17 Sunt Rate,cu 9 Mai Putine Gaste,curci Cat Rate Si Gaste La Un Loc,iar Restul Gaini.Cate Gaini Are Bunicul?
La O Școala Învăț 99 De Elevi.Daca Fete Sunt De Două Ori Mai Multe Decât Băieți Câte Fete Și Câți Băieți Sunt La Școală
De Ce Nu Obtin Output Corect? Unde Gresesc, Si Cum As Putea Sa Fac O Astfel De Sortare Pe Un Vector Cu Dimensiune Variabila? #include <iostream> #include
Ana, Ion Și Călin Au Împreună 22 Mere. Ion Are De Două Ori Mai Multe Decât Ana, Călin Cu 3 Mere Mai Puțin Decât Ion Câte Mere Au Fiecare?
Găsește Un Cuvânt Cu Același Sens Pentru Cuvântul ,,musafir''Alcătuiește O Propoziție Cu Acest Cuvânt.
Alcătuiți Enunturi Cu Ajutorul Expresiilor: Cu Parul De Aur Și Răsună De Veselie. Va Rog Ajutați-mă Dau Coroană!!!! Va Rog Ajutați-mă! Aștept Răspunsuri Cât Ma
Exercitiul 48. !!!!!!!!!!!!
Elena Si Sorin Au Rezolvat 23 Probleme.Sorin A Rezolvat Cu 5mai Multe.Cate Probleme Au Rezolvat Fiecare? De Preferat Prin Metoda Grafica.Multumesc