RO Study
👤
Bubu245
Bubu245
16-03-2016
Matematică
a fost răspuns
VA ROGG! !!DAU COROANA!
Răspuns :
Chiochirosalexa
Chiochirosalexa
16-03-2016
logic...
daca A=B
...atunci ...
x=8
Answer Link
DenyEM
DenyEM
16-03-2016
Pai daca A =B rezulta ca x=8
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fa Rog Imi Spuneti Care Sunt Personajele Principale Din Texstului Fata Babei Si Fata Mosneagului Faaaaaaaaaaaa Roooooooooooooog.
Respecta Criteriile Care Stau La Baza Intocmirii Unui Meniu Pentru A Asigura O Alimentatie Sanatoasa Si Echilibrata Si Realizeaza Meniul Pentru Mesele Servite D
Dau Coroana!! Imi Trebuie Urgent Va Rog!!!
Capacitate Vitala Pulmonara - 5 Litri Volum Curent Respirator - 0. 75 Litri Dupa Un Inspir Normal, In Timpul Inspirului Fortat In Plaman Au Mai Fost Introdusi 3
Suma A Trei Numere Este 6839. Suma Primelor Doua Numere Este 5362,iar Aldoilea Număr Este De Doua Ori Mai Mare Decât Al Treilea. Care Sunt Numerele?.
XII.4.161. Tatăl Şi Cei Doi Fii Ai Săi Au Împreună 93 De Ani. Ştiind Că Vârsta Tatălui Este Dublă Faţă De Vârsta Lui Radu, Iar Andrei Este Cu Trei Ani Mai Mic D
O Sumă 1200€ Este Depusă La Bancă Pe 1 An Cu P=2%. Să Se Afle Suma Depusă Pe Un An?.
Sa Se Calculeze Distanta De La Punctul P La Dreapta AB. Cordonatele Punctelor Sunt P(3,4); A(1,0); B(12,0)
Tipăriţi Toate Numerele Prime Aflate Între Două Numere Naturale Citite. Python
Delimitează, Prin Bare Oblice Şi Numere, Propozițiile Din Fraza Dată. Citeam De Stingeam, Dar Nu Lucruri Care Să Mă Formeze.