RO Study
👤
Anonim
Anonim
16-03-2016
Matematică
a fost răspuns
va rog ajutatima la acest exerciti va rug!!!!
Răspuns :
Emely
Emely
16-03-2016
1 linie curba 2 linii drepte-8 linii frante -6 linii curbe -6
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 61+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Menționează Ce Parte De Propozitie Sunt Cuvintele Scrise Italic În Exemplele Date.a. Buchetul De Flori Este Splendid.(splendid)b. Buchetul Fetei Este Foarte Fru
Fie ABCD Un Paralelorgram Cu AB =6 Cm, AD =4cm Si M Unghiului A=60 Grade Determinati Aria , Calculati Lungimea Diagonalei BD
Vreau Si Io Solutia In Pehaspe La Problema Pbinfo Bisect. Solutia Asta Imi Da Doar 95 De Puncte: <?php Fscanf(STDIN,"%d", $n);echo(($n%4==0&&$n%100!
A) Câte Numere Naturale De Trei Cifre În Baza 10 Au Cifra Unităţiloregală Cu 5? B) Dar Care Au Cifrele Distincte?
Scrie Trasaturile Simbolismului Pentru Care Ai Gasit Ilustrare In Creatiile Lui George Bacovia.(creatiile Fiind:Amurg Violet;Alb;Nervi De Primavara;Gri)
Solutia Inecuatiei : X Supra X+1 Mai Mare Sau Egal Cu 3.
Apreciez Cine Poate Sa Mi Faca Macar O Mica Parte Din Ele.
Imi Puteti Spune: Locul Si Timpul Desfasurarii Actiunii, Toate Personajele, Si Principalele Evenimente Ale Intamplarii La Cartea:Fram, Ursul Polar De Cezar Petr
5 BILETE LA UN MECI,LA TRIBUNA A DOUA ȘI 3 BILETE LA PELUZĂ COSTĂ 130 LEI.8 BILETE LA TRIBUNA A DOUA ȘI 3 BILETE LA PELUZĂ COSTĂ 190 LEI.UN BILET LA TRIBUN
Triunghiul Dreptunghic.....