RO Study
👤
Alberto4451
Alberto4451
16-03-2016
Limba română
a fost răspuns
Sens asemanator vita da vie
Răspuns :
Youtube55
Youtube55
16-03-2016
vie
atat stiu
sper ca team ajucta cu catva
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 16+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcătuiește Propoziții Simple În Care Cuvintele De Mai Jos Să Îndeplinească Rolul De Subiect Sau De Predicat :floarea, Bunicii, Răsare, Ele, Povestesc ,pictează
Faceți Un Algoritm Pentru Aflarea A 2 Nr.VĂ ROG, DAU COROANA!
1. Redactati Un Eseu De 200-300 De Cuvinte, In Care Sa Prezentati Tema Și Viziunea Despre Lume Din Textul Epic NUNTĂ ÎN CER, De Mircea Eliade. 2. Redactati
69426-435:[363:3-(b×2+6×4)]+12345÷5=71890 Cât Este B?
Înlocuiți Substantivele Cu Pronume Potrivite. a. M-am Întâlnit Cu Sora Lui. b. Mereu Vorbește Despre Film. c. N-am Văzut-o Pe Mihaela. d. L-am Ajutat Pe Mih
Tată-nifice 2. Scrie În Casetǎ Litera Corespunzătoare Răspunsului Corect, Valorificând Informaţiile Din Textul 1. Prăvălia Lui Cadâr A) Este Cea Mai Mare. B) Es
Am Nevoie De O Fisa De Audiție Despre Antonio Vivaldi (Concert Pentru Mandolina Și Orchestra PARTEA 1), Trebuie Sa Conțină Informații Despre Compozitor Și Piesa
VI. Conform Articolului 31, Aliniatul 4 Din Constituția României Mijloacele De informare În Masă Sunt Obligate Să Asigure Informarea Corectă A Opiniei publice.
Exprimă-ţi Părerea! a) Crezi Că Băiatul S-a Comportat Cuviincios? Motivează-ţi Răspunsul! Da, Pentru Ca/Nu, Pentru Că b) Ai Aflat Din Text Că Lonel A Făcut Greş
35. La Un Magazin De Încălțăminte S-au Vândut, Intr-o Săptămână, 287 De Perechi De Încălțăminte Pentru Copii. Câte Perechi De Incălțăminte S-au Vândut Într-o Zi