RO Study
👤
Wfy
Wfy
16-03-2016
Matematică
a fost răspuns
ce inseamna perioada simpla si perioada mixta
Răspuns :
Nikialexa
Nikialexa
16-03-2016
Perioada simpla este
cu perioada imediat dupa virgula, de ex: 3, (5)
Perioada mixta este atunci cand
poti avea dupa virgula numere, iar apoi perioada de exemplu: 3, 34(5) sau 8, 2(45)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 84+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Adauga La Fiecare Ex Paranteze Pt A Obtine Rezultate Diferite.38 X 2 + 8 : 4 - 3Trebuie Doar Pe Exercitiul Asta, Dar Sa Gasesc Trei Variante Diferite. Multumesc
Imi Explica Si Mie Cineva Metafora? Ma Tot Incurc Cand Vine Vorba Sa O Identific..va Rog!
Ex 15 Aflati Cel Ma Mare Numar Intreg X Care Este Solutie A Inecuatiei.a) 1,6-(3-2x)<5b)[tex] \frac{2x-1}{5} - \frac{2x-2}{3} >2[/tex]c)[tex] \frac{3x-2}{
Snoavele Au Autor? Daca Da, Imi Puteti Spune Cine Este Autorul "Ceasul Parintelui"?
Enumera 3-4 Probleme Ecologice Plasate Astazi Pe Prim-plan Pentru :a)comunitatea Localab)tarac)planeta
Buna Am Nevoie De Un Eseu Pe Tema ''Apa Naturala Ca Amestec De Substante''
O Piscina Paralepipedica Are Lungimea De 20 M, Latimea De 10 M Si Inaltimea De 2 M. in Cate Ore Se Umple Piscina Cu Apa, Stiind Ca Prin Conducta De Umplere Cug
1. Alina Are 16 Ani,iar Mama Sa Are Cu 26 De Ani Mai Mult.A. Aflati Varsta Mameib. Cu Cati Ani In Urma Varsta Alinei Era De 3 Ori Mai Mica Decat Varsta Mamei Sa
Care Va Fi Monotonia Si Graficul Functiei F(x)=[tex] 2 ^{x} [/tex]
Am Si Eu Nevoie De Toate Linile Importante In Triunghiul Isoscel , Triunghiul Isoscellini Importante In Triunghiul Echilateral Si Triunghiul Echilateral