RO Study
👤
Roma1111
Roma1111
16-03-2016
Limba română
a fost răspuns
o coriozitate despre vasile alecsandri
Răspuns :
Mircuti
Mircuti
16-03-2016
Imnul regal romin a fost scris de Vasile Alecsandrisi in anul 1884cu prilejul incoronariiregelui Carol 1 imnul scris de Vasile Alecsandria s-a cintat in oficialpentru prima data in rominia
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 76+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fie Functia F:R→R,f(x)=(m-1)x+√2,m∈R. Determinati M Astefel Incat Punctul A(-1,√2-1) Sa Apartina Graficului Functiei F.
7Caiete+4creioane=27lei .... Iar.... 4Caiete+7creioane=22,5lei....Cat Costa Un Creion......HELP , Va Rog Cat Mai Repedeee
Numerele X Si Y Sunt Direct Proportionale Cu 3 Si 4 .Determinati Cele Doua Numere Stiind Ca Y Este Cu 14 Mai Mare Decat X Va Rog Mult Nu Stapanesc Bine Asta Si
Un Text Argumentativ Despre Condiția Femeii În Literatură.
F(1) +f(2) +....f(37) f : R → R , F(x) = -3x +7 EXPLICATI-MI !!!!
Imi Trebuie Cuvinte Care Sa Fie Compuse Numai Din Literele: R;O;G;V;A;I
Cantitatea De Făina Obținută În Urma Măcinării Grâului Reprezintă 4/5 Din Cantitatea De Grâu. Ce Cantitate De Făina Se Obține Dintr-un Sac De 80 Kg De Grâu?
Din Punctul Tau De Vedere,ce Rol Are Calatoria In Viata Unui Om?Argumenteaza-ti Opinia In 10-15 Randuri.
Fie SABCD O Piramida Patrulatera Regulata Cu AB De 6 Rad2 Si SA De 3 Rad6, O Este Centrul Bazei Si M Proiectia Lui O Pe SC. Aflati Lungimea Lui OM. Va Rogg!
Bună! As Dori Sa Îi Creez O Poezie Mătușii Mele Care Vine Din Străinătate. În Ea As Vrea Sa Îmi Exprim Fericirea Ca A Venit. Mă Poate Ajuta Cineva Cu Niște Vers