RO Study
👤
Army2
Army2
16-03-2016
Geografie
a fost răspuns
in ce parte a tarii se afla carpatii occidentali?
Răspuns :
Ale555
Ale555
16-03-2016
se afla in partea vestica
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 41+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1)Dintr-un Test Cu 20 De Probleme Un Elev Rezolva 16 Probleme Corect.a)Cat La Suta Din Probleme sunt Rezolvate Corect?b)Cat La Suta Din Probleme Sunt rezolvat
Am Citit Pe Un Site , Ca La Exercitiul B Daca-ti Cere Sa Faci O Comp Cu Opinia Despre Mesajul Transmis Face : In Opinia Mea , Poezia/fragmentul Scrisa De ... Ap
Se Consideră Funcţia F:R--->R , F(x)= Ax+b Unde A Și B sunt Numere Reale Pentru Care F(-1)=--5 Sif(0)=--2Arătaţi Că . F(1)=1
Cum Se Face O ANALIZA LITERARA (LIRIC) ?
Calculati 27,3 X 1,5 - 0,241 X 100 + 3,5 La Puterea A Doua.
As Vrea Si Eu Niste Propozitii Frumoase Despre Dragostea Dintre Luna Si Soare.
1. Calculati Efectul Termic Al Reactiei De Formare A Monoxidului De Carbon Din Elemente Cunoscand Efectele Termice Ale Urmatoarelor Reactii Chimice: C(g) + O2(
URGENT!!!!!!!!!!!!In Clasa A 8 A B Sunt 36 De Elevi.Daca Numarul Fetelor Reprezinta 125%din Nr. Baietilor,stabiliti Cati Baieti Si Cate Fete Sunt In Clasa!!
Credeti Ca Ne Poate Da La Romana Sa Redactam Un Text Functional?(scrisoare, Invitatie, Telegrama)Credeti Ca Ne Poate Da Un Text Studiat La Clasa?(adica Ceva Ce
Pretul Unui Telefon A Scazut Cu 10% Si, Dupa O Saptamana A Mai Scazut Cu 10%.Dupa Cele Doua Modificari De Pret Telefonul A Ajuns Sa Coste 81 Lei. Care A Fost Pr