RO Study
👤
Anonim
Anonim
16-03-2016
Matematică
a fost răspuns
treceti fractia 3/4in numar zecimal
Răspuns :
Аноним
Аноним
16-03-2016
10 supra 40sau 20 supra 30
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 48+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
A) De Ce Latră Câinele? b) De Ce Duce Câinele Osul La Gură? c) De Ce Roade Câinele Osul? d) Scrie Titlurile Şi Autorii A 3 Texte Citite De Tine Care Au Ca Perso
Ω Cum Se Numeste Ω Semnul Asta? La Matematica Definitia Evenimentului.
1) Indică Funcția Sintactică A Următoarelor Cuvinte: - De Soare; - Al Nopții; - Fața; - Talanca; - De Jos. 2) Precizează Cazul Cuvintelor: - Blând; - Pământul;
Marcile Oralitatii In "o Scrisoare Pierduta" Actul 1 Scena 1 Si 4 Actul 4 Scena3
Am Nevoie De O Poezie La Biologie Referitoare La Unul Din Sisteme(respirator,digestiv,excretor) P.S Sunt Clasa A 7-a..sunt Suficiente Doua Strofe
O Cantitte De 750 Kg Zahar Este Ambalata In Pungi De 1500 Grame.Cate Pungi Sunt Necesare La Ambalare?Cat S-a Incaat In Urma Vanzari Intregii Cantitati,daca O Pu
Tatal Si Fiul Au Impreuna 52 De Ani. Tatal Este De Trei Ori Mai In Varsta Decat Fiul. Care Este Varsta Fiecaruia? Peste Cati Ani Varsta Tatalui Va Fi De Doua Or
Suma A Trei Nr Este 98.Al Doilea E Jumatate Din Primul Si Un Sfer Din Al Treilea.Care Ese Nr?
Hei As Vrea Si Eu O Compunere Rasarit De Soare Pe Malul Mari... Va Rog Este Urgent..
Va Rog Sa Imi Compuna Si Mie O Poezie Pentru Ce Poate Insemna Un Mar