RO Study
👤
Logarerom
Logarerom
16-03-2016
Limba română
a fost răspuns
darapanat cu sens opus
Răspuns :
Mmada260
Mmada260
16-03-2016
Antonimul lui derapanat este nou
Answer Link
Macoveistefan
Macoveistefan
16-03-2016
darapanat=ruinat, distrus,in paragina
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 46+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aflati Numerele Naturale Care Impartite La 9 Dau Catul Si Restul DouaAflati Numerele Naturale Care Impartite La 9 Dau Catul Si Restul Doua Numere Naturale Conse
C++ Arbori. Nu Stiu Cum Sa Scriu Functia De Mai Jos.Enunt1. Scrieţi Funcţia Pentru Numărarea Elementelor Dintr-un Arbore Oarecare.
1.Rezultatul Calculului [tex](-1) ^{101}+(-7) ^{0} Este.. [/tex] (cu Rezolvare)2.Daca (a,b)=5 Si [a,b]=60 , Atunci A*b=... (cu Rezolvare)3.Daca X/y=3/8 Si X+y=
Sa Se Calculeze Perimetrul Triunghiului ABC .stiind Ca AB=5,AC=4 Si M Ung A =60 De Grade.Ajutorrr!:(
Un Elev A Citit 180 De Pagini Ce Reprezinta 60% Din Numarul Total De Pagini. Cate Pagini Mai Are De Citit ?
Va.rogg.imi.faceti.si.mie.o.compunere.cu.titlul"magazinul.de.jucarii"compunerea.trebuie.sa.aiba.30.de.randuri..va.rogg.sa.ma.ajutati
Calculate Rad21-8ra5 (totul Sub Un Radical)
1.Rezultatul Calculului [tex](-1) ^{101}+(-7) ^{0} Este.. [/tex] (cu Rezolvare)2.Daca (a,b)=5 Si [a,b]=60 , Atunci A*b=... (cu Rezolvare)3.Daca X/y=3/8 Si X+y=
Ce Rol Are Cratima In Expresia Cu-o Carte ?
As Dori Si Eu Sa Imi Faceti Ex Din Imagine ,este Tocmai Jos De Jos Ex(scz Pentru Neclaritate )trebuie Sa Deschideti Imginea