RO Study
👤
Anonim
Anonim
16-03-2016
Matematică
a fost răspuns
efecevtuati calculele 1,11×10²:0,3 se obtine
Răspuns :
Liliana661
Liliana661
22-03-2016
efectuezi ridicarea la pătrat 10 la puterea a 2 este egal cu 100atunci 1,11×100=111:0,3 este egal cu370 ,ca sa-ti fie mai ușor înmulțești și 111 și 0'3 cu 10 și dispare virgulă și devine 1110 :3 =370
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Observă Discurile Ridicate De Fiecare Halterofil. Utilizează Datele Din Tabel Și Descoperă Câștigătorul Concursului De Haltere.
Dacă A+b-6=7 Și (b+c)×b-c=64 Calculați 2×a+7×B+5×c-19.
Care Sunt Atributele Din Propozitia Cartea Din Dulap7l Inalt Este Preferata Mea
Dacă 4 Robinete Umplu Un Bazin În 6 Ore, Aflați În Câte Ore Vor Umple Bazinul 3 Robinete. (Se Presupune Că Toate Robinetele Au Acelaşi Debit) Am Nevoie Repede
Îmi Puteți Face În Asa Fel Încât Sa Nu Fie Chiar La Fel Acest Răspuns? Nu Vreau Sa Am La Fel Ca Ceilalți Colegi Pentru Ca Majoritatea Luam De Pe Net:)) Va Rog D
5. Explică Modul În Care Sint Formate Următoarele Ad-jective:• Cenuşiu;
Vă Rog Ajutați Mă Dau 50 Pucte Vă Rog
REZOLVA PROBLEMA UN SPORTIV ALEARGA IMPREJURUL UNUI TEREN DE FORMA UNUI PATRAT CU LATURA DE 125M.CE DISTANTA A ALERGAT, DACA A INCONJURAT TERENULDE 3 ORI MAI MU
Scrieți: Modul, Timpul Și Conjugare Următoarelor Verbe: A Sărbători, Ii Aparține, S-a Gândit, A Ridica, Face, Și Devine, Ajunsese, Face, A Propus, Sunt, Îndeamn
3. Completați Spațiile Punctate:În............. A Fost Construit Primul Hard Disk Cu O Capacitate De 1 GB.In 1991 A Apărut Hard Diskul De 2,5......... ...., Cu