RO Study
👤
Aly102
Aly102
16-03-2016
Matematică
a fost răspuns
află numărul necunoscut 6:b=6 b:5=0 1:e=1 10:d=1
Răspuns :
Anacaiscorpion
Anacaiscorpion
16-03-2016
b=6:6 b=5x0 e=1:1 d=10:1
b=1 b=o e=1 d=10
Answer Link
Diddy45
Diddy45
16-03-2016
6:b=6:6=1
b:5=0×5=0
1:e=1:1=1
10:d=10:1=10
SPER CA AM FOST DE AJUTOR!!!!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 86+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Imi Puteti Alcatui Definitii Pentru Cuvintele: A Toothbrush, A Postman, A Bookcase,a Drawing, The Work, A Flag, A Suitcase, A Cave.Exemplu: Street- There Are Us
Cum Se Clasifica Solutiile In Functie De Concentratie ?
Alcătuiţi O Propoziţie/frază În Care Verbul a Cunoaşte Să Fie La Diateza Reflexivă, Cu Valoare Impersonală.
Daca Jumatate Din Suma A Doua Numere Este 309,iar Unul Dintre Numere Este 359,celalalt Numar Este....
Îmi Puteți Spune, Vă Rog Frumos (e Urgent) De Aplicații Ale Mecanismelor Simple? Mulțumesc Anticipat! Ofer Cel Mai Bun Răspuns!
Privet.. CE Cunosti Despre Numele Si Prenumele tau Numele Vostru Va Rog frumos Cinei Mai Rapd Ii Dau O Multumire si Cel Mai Intelegnt Raspuns Va Rog Frumos :
Doresti Sa Faci Parte Dintr-un Grup De Joaca.Conducatorul Acestui Grup, Adrian, Nu Este De Acord Ca Tu Sa Intri In Grupul Condus De El.Scrie-i O Scrisoare Lui A
Cateva Propozitii Care Sa Contina Ortogramele : Iau\i-au
Tropicul Racului Strabate Cele Trei Peninsule Din Sudul Asiei. Explicati Diferentele De Vegetatie ,fauna Si Soluri Dintre Cele 3 Zone Geografice, Desi Sunt Situ
Dupa Greutate Este Al Treilea Manifer Terestru Fiind Intrecut De Elefan Si Rinocer. Analiza Cuvintelor : Dupa Greutate ; Terestru ; De Elefant.