RO Study
👤
ALTEEA
ALTEEA
16-03-2016
Limba română
a fost răspuns
Ce este filozofia?
Îmi trebuie explicația
Răspuns :
Tup2
Tup2
16-03-2016
Concepție generală despre lume si viata ,care se ocupă cu studierea legilor si principiilor generale ale existenței societatii.O concepție generală despre lume.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
17 Determinați Cifra N, Știind Că: A (80+34n):2; D (45+n4n):9; 19 So Consideră Suma S-2 + 22 + 2004 B (60+34n):5; E (600-n7n):3; C (900-34n):3; F (1845-n45):9.
Realizează O Descriere A Bunicii Tale/a Bunicului Tău. Dacă Poți, Însoţeşte Descrierea Cu Un Desen Sugestiv. Prezintă-l În Faţa Colegilor.
AM NEVOIE URGENTĂ DE REZOLVARE
Citate Importante Din Olguța Și Bunic De Milioane
19. Compara La Vida Del Fotógrafo Antes De Hacer El Cur- So Y Después. INSTITUTO DE FOTOGRAFIA PROFESIONAL "El Curso De Fotografía Ha Cam- Biado Mi Vida. Antes
Explica Motivul Pentru Care Ionel Teodoreanu Părăsește Orașul Iași
Pașaportul Racului De Râu
4. Într-o Ogradă Sunt Găini, Raţe Şi Curci. Dintre Acestea, 55 Nu Sunt Rațe, 38 Nu Sunt Găini, I ate Sunt Cu 7 Mai Puțin Decât Dublul Curcilor. Câte Păsări Sunt
- Creează Un Blazon, Completând Compartimentele Acestuia Cu Desene, Cuvinte Sau Propoziții Ce Reprezintă Elemente Definitorii Pentru Popoarele Romanice. Dau
2. Împarte Textul În Fragmente Logice. Alcătuieşte Planul Dezvoltat De Idei Al Textului.3. Alcătuiește Rezumatul Textului Pe Baza Planului Dezvoltat De Idei. Va