RO Study
👤
Bryan79
Bryan79
15-03-2016
Matematică
a fost răspuns
cât face 3/4+1/2 ???,cum se face, am uitat
Răspuns :
Update
Update
15-03-2016
Aduci la numitorul comun , numitorul comun este 4 prima fractie o amplifici cu 1 a 2 o amplifici cu 2 si o sa ai 3+2/4 = 5/4
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
La O Competitie Sportipartva Participa In Prima Zi Un Sfert Ramasi ,a Treia Zi Un Sfert Din Noul Rest , Iar In Cea De A Patra Zi Restul Adica 27 Cati Concurenti
Puteti Sa-mi Scrieti Trei Situatii In Care Se Intoneaza Imnul National Al Romaniei? Scrie 3 Ocazii In Cate Se Canta Imnul Național Al României
Imi Trebuie O Compunere Cu Titlul "Visul De Veacuri Al Romanilor"
Portiune Din Interiorul Unui Cerc Cuprinsa Intre 2 Raze Se Numeste
Se Citeste De La Tastatura Un Numar N.Folosind Metoda Backtracking,generati Toate Posibilitatile De A Scrie Cate P Divizori Ai Acestuia,in Ordine Crescatoare.
Care Este Formula Pentru Aflarea Apotemei Bazei A Unei Piramizi Patrulatere?
Completati Scrisoarea De La Ex. 3 Din Fotografie! REPEDE!!!
URGEEEENT.....Identificati Subiectele Din Pasajele Scrise Cursiv Si Analizati Partile De Vorbire Prin Care Se Exprima. dusumelele Erau Umede Si Reci;incepuseră
Care Sunt Părțile Secundar Din Enuntul: Albina Zboară Neobosita Sub Razele Soarelui , Din Floare În Floare (.....).Urâcioși Păianjen Își Tese Pânzei Cele Pa
Urgent! 1 Metru Patarat De Hartie Cantareste 80 De Grame . Cat Cantareste O Coala Dreptunghiulara Cu Dimensiunile 16,8cm Si 21,9 Cm