RO Study
👤
Ditati
Ditati
15-03-2016
Limba română
a fost răspuns
ce inseamna confesiaza
Răspuns :
Saimy29
Saimy29
15-03-2016
a se destăinui a se spovedi
Answer Link
Iuliastefania81
Iuliastefania81
15-03-2016
A se destăinui
Coroana?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 55+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Propozitie Cu Mucenic Dar Repede Va Rog
Eu Acum Termin Cls A 8-a, Iar Diriginta Ne-a Pus Pe Fiecare Sa Facem O Compunere In Care Sa Ne Spunem Parera Despre Cum Au Fost Cei Patru Ani Petrecuti Cu Dumne
Piramida Patrulatera Regulata VABCD Are Inaltimea VO= 6cm Si Latura Bazei AB=8 Cm. Aria Laterala Este Egala Cu ?
Aratati Ca Suma A Doua Numere Naturale Impare Cons Este Divizibila Cu 4. Vreau Doar Sa Imi Calculati Cu A Sau B
Daca Pe Cercul De Centru O Si Raza Egala Cu 10 Se Iau Doua Puncate A Si B Astfel Incat (<AOB)=90 De Grade , Atunci Lungimea Corzii AB Este Egala Cu...
Indicati Felul Atributelor Din Urmatoarele Versuri.Analizati Partile De Vorbire Prin Care Se Exprima : Campia Scoate Aburi ; Pe Umedul Pamant Se-ntind Carari U
Am cateva Exercitii La Mate Pe Care Nu Le Inteleg.Putin Ajutor?ex.1)aflati Aria Patratului Cu Latura De:a)4m, B)2,5m ,c)9pe 2 M ,d)0,5 Damex2)cate Hectare Are O
Varsta Tatalui Si A Mamei Sunt D.P Cu Numerele 9 Si 8,iar Varsta Mamei Si A Fiului Sunt D.P Cu 4 Si 2.Aflati Varsta Fiecaruia Stiind Ca Suma Varstelor Lor Este
Buna!Ma Poate Ajuta Si Pe Mine Cineva, Va Rog Cu O Reclama Scrisa In Limba Engleza Despre Un Produs Oarecare? Multumesc!
Ce Este Complementul?