RO Study
👤
Bita6
Bita6
15-03-2016
Limba română
a fost răspuns
sa plece cuvan cu sens opus
Răspuns :
Andreea000000
Andreea000000
15-03-2016
sa plece-sa vina.(cuvant cu sens opus).
Answer Link
Deea12317
Deea12317
15-03-2016
Să plece -să rămână
Sper ca te-am ajutat :))
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 14+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ana A Lipsit De La Scoala. Scrie Pe Spatiul Dat Un Bilet Prin care O Anunti Ca Excursia Va Avea Loc Maine
Fie ABCD Un Trapez Isoscel Cu AB||CD, AC Perpendicular Pe BD, AB= 20cm, CD=12cm Si AC Intersectat Cu BD = Punctul O.Calculati:a)Inaltimea Trapezului.b)Aria Trap
Vreau Si Eu un Dialog Urgent Intre Mine Si Un Invitat De La Petrecere Care Imi Face Complimente ,iar Eu Vreau Sa Scap De El Cat Mai Repede Dar Politicos :0 M
X' Cat Ii?dar (∛x)' ?
Imaginez Une Reponse Pour Chacune Des Questions Ci-dessous Selon Le Modele.Modele: - Avez-vous Achete Un Journal Ce Matin? - Non, Mais Si J'avais A
Imaginez Une Reponse Pour Chacune Des Questions Ci-dessous Selon Le Modele.Modele: - Avez-vous Achete Un Journal Ce Matin? - Non, Mais Si J'avais A
Denumeste Dentitia La Vaca
Aflati Aria Patratului Cu Latura:a)13m B)1,5dm C)2,32cm.....va Rog Este Urgent..mss
Valoarea Morfologica Si Functia Sintatica : Ninge Bland In Apuseni,parca Ar Presari Faina, Un Morar Cu Barba Alba Reintors Din Timp Spre NoiSanile Altor Zile
Aflati Aria Unui Dreptungi Care Are Lungimea De 32,8 Cm,iar Latimea cu 9,5cm Mai Mica