RO Study
👤
Momo20
Momo20
15-03-2016
Franceza
a fost răspuns
Imi rezolva si mie cineva exercițiul 4?
Răspuns :
Claudiaalexa
Claudiaalexa
15-03-2016
Cred ca asa este: Il travaille dans une organisation... Rien de bonne pouvait resulter de leur assemblage. On decide que l'alliance... C'est vraiment etrange, cette participation d'idees.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 15+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
De SF. Andrei, Mihai A Primit Din Partea Colegilor 7 Bomboane, Ceea Ce Reprezintă O Cincime Din Numărul Colegilor Lui. O Noime Din Numărul Elevilor Din Clasa Îș
Ajutor!!!! Să Se Scrie Un Program C/C++ Pentru A Determina Numărul Total De Caractere, De vocale Și De Consoane Dintr-un Cuvânt Și Care Apoi Afișează Cuvântul F
Buna Ziua, Va Rog Frumos, Ma Puteti Ajuta Cu Problema De Mai Jos? Un Recipient De 20 Dm Cubi Contine Azot La Temperatura De 20 Grade Celsius Si P=2 Atm. Care Va
Cum Se Zice În Engleză Asemenea
Am Nevoie De O Compunere Descriptiva. Tema La Alegere.
Am Nevoie De O Compunere Descriptiva. Tema La Alegere.
Pls, Ajutor. La B Și C Mi Dă Cu Variante. La C) , Daca Alfa<=3\2, Șirul Este Crescător, Iar Dacă Alfa>3/2=> Șirul Este Descrescător. În Cazurile Astea
Funcția F:R-(0,infinit),f(x)= 10 La Puterea X Să Se Calculeze F(o)=10 La Puterea 0=1 f(1)=11la Puterea 1=10 f(-1)=(-11)la Puterea -1=1 Supra 10 f(2)=(10 La Put
Ajutor!!!! Să Se Scrie Un Program C/C++ Pentru A Determina Numărul Total De Caractere, De vocale Și De Consoane Dintr-un Cuvânt Și Care Apoi Afișează Cuvântul F
Cate Ore Are 5 Ani!!! Pls Pentru Tema De La Mate!