RO Study
👤
Anonim
Anonim
14-03-2016
Limba română
a fost răspuns
De ce unele flori au fructe iar altele nu au?
Răspuns :
Dfdgdgdgdgdg
Dfdgdgdgdgdg
14-03-2016
Pentru ca unele plante au muguri iar altele cum ar fii arborii nu au
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 84+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ajutati-ma Va Rog Intr-o Jumatate De Ora Trebuie Sa Plec.Traduceti In Franceza Propozitiile: Tu Locuiesti La Tara Eu Termin Exercitiul Repede Eu Pun Caitele Pe
Suma A Trei Nr Este 660 . Aflati Nr Stiind Ca Al Treilea Este Dublul Primului Nr , Iar Al Doilea Nr Este De 3 Ori Mai Mare Decat P
Numeste Tipul Propozitiei Subordonate Din Fraza: (...) El Era La Dacei Zeul Care, Ca Un "nas Cosmic", Oficia In Cer, La Inceputul Primaverii, Nunta Tuturor Anim
Ma Poate Cineva Ajuta Va Rogggg Creatie De Proportii Pentru Instrument Solistic Si Orchestra Simfinica
Prezinta, In Maxim 4-5 Randuri,semnificatia Secventei Subliniate Din Textul Dat: "Sorbind Nemarginirii Visari De Raze Pline, Dorm Toate-acum,-e Clipa Uitarilor
Spuneti Va Rog Urgent O Idee Originala Ce Pot Sa Ii Dau Unei Prietene De Ziua Ei Sau Ce Surpriza Pot Sa Ii Fac?
Maria Are De 9 Ori Mai Multe Carti Decat Dan.Daca Maria Ii Da Lui Dan 30 De Carti , Atunci Dan Ar Avea Cat Un Sfert Din Numarul Cartilor Mariei. - Cate Carti Ar
Cu Banii Pe Care Îl Are Cu Banii Pe Care Îi Are Daniel Poate Fi Cumpărat Trei Cărţi De Acelaşi Fel Şi Mai Rămân 14 Lei. Pentru A Cumpara 5 Carti Ii Trebuie 20 D
3x?=144 Repede,am Nevoie De Raspuns!
PERIMETRUL UNUI DREPTUNGHI ESTE DE 910 CM . STIIND CA LATIMEA REPREZINTA 2/3 (FRACTIE) DIN LUNGIME, CARE SUNT DIMENSIUNILE LUI . CINE O REZOLVA CEL MAI BINE VA