RO Study
👤
Anonim
Anonim
14-03-2016
Limba română
a fost răspuns
VERB ASEMANATOR CU CUVANTUL S-AR DA DE-A DURA
Răspuns :
Juganraluca
Juganraluca
14-03-2016
S-ar rostogoli ...........................................................................................................................................................................................
Answer Link
Alexboss10
Alexboss10
14-03-2016
Verbul asemânător pentru s-ar da de-a dura estes-ar rostogolii
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 75+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Indicati Substantele Care La Dizolvarea In Apa Formeaza Ioni De H+:a)LiOH;b)MgCl;c)HCl;d)K2SO4;e)H2SO4.
VA ROGGGGGGGG MULT DE TOT DAU COROANA INI IS IA SI 5 STELE
Calculati:a) 75 % Din 64,b) Aflând Numărul Necunoscut, Dacă 75 % Din El Reprezinta 96,c) Majorați 80 M Cu 75%d) Micşorati 160 Lei Cu 25%e) 10% Din 90%
Descoperă Numerele De Trei Cifre În Care Dacă Împărțim Cifra Sutelor La Cifra Zecilor Obținem Cifra Unităților Află Diferența Dintre Cel Mai Mare Și Cel Mai Mic
Indicati Felul Subordonatelor Introduse Pri Conjunctia Ca:este Bine Ca Vii La Minebucuria Mea Este Ca Vii La Mineam Primit Veste Ca Vii La Mine Am Aflat Ca Vii
Mets Au Singulier.a) Vous Finissez La Travail.b) Ils Reunissent Des Amisc) Les Avions Aterissent Sur La Piste 12.d) Nous Bâtissons Une Cabane Dans La Foret.e) L
Cu Ce Scop A Fost Construit Amfiteatrul?
La Prăjirea Calcarului (CaCo3) Se Obține Var Nestins (CaO) Și Dioxid De Carbon .Ce Masă De Var Nestins Se Poate Obține Din 100kg De Carbonat De Calciu?
În Anul 2020 Vârsta Bunicului Este Exprimat Printr Un Număr Natural Natural De Două Cifre Mai Mare Decât 50 Iar Vârsta Nepotului Reprezintă Cifra Unităților Ace
Va Roooooog Ajutooooooor Ajutati-ma Va Rooog Mult E URGENT .Și Cine Imi Va Răspunde La Intrebare Ii Voi Da Inima Si Ma Voi Abona Va Rooog Mult E URGENT!!!!!