RO Study
👤
Stroelaura
Stroelaura
14-03-2016
Limba română
a fost răspuns
Ce este pronumele de întărire?????
Răspuns :
FloreIreneJeanine
FloreIreneJeanine
14-03-2016
Sper ca te-am ajutat ;)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 54+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Să Explorăm Textul De La Pagina 198 Textul Legenda Privighetorii(vă Rog Mult Am Pus Multe Puncte Ajutațimă Dau Și Coroana)
A2 (5) EINE KRANKENSCHWESTER ERZÄHLT. Welche Präposition Ist Richtig? Streichen Sie Die Falschen Durch. Ich Bin Vor/nach/seit/in 15 Jahren Krankenschwester. Ich
Trigonometrie: Exercitiile Sunt In Imagine.
ABC_G=ecuațiile Medianelor Și Centrul De Greutate.trebuie Sa Contina 1.Corectitudinea Prezentării Noțiunilor Teoretice 2.Prezentarea Și Corelarea A Minim Un Ex
,,Enigma Otiliei” De G. Călinescu – Test De Verificare A Lecturii1. Care Este Orașul Natal Al Lui Felix Sima? 2. Ce Vârstă Are El? 3. Care Este Detaliul Semnifi
Ulare APLICA! 1. Observă Cu Atenție Afişul Alăturat, Apoi Completează Casetele Cu Elementele Componente Ale Unui Afiş: Evenimentul, Data , Ora, Locul, Activitat
Cine Spune Despre Ființele Ciudate, Înalte Și Fantomatice Că Sunt Oamenii Din Nori?a)maestrul Greierini B) Buburuza C)Miriapodul D)James
Ajutați-mă,vă Rog Mult!!!
Care Sunt Personajele Basmului Tătăresc Povestea Fericirii Și Ce Trăsături Au
B) Falsă. SUBIECTUL Al II-lea. Încercuieşte Litera Corespunzătoare Răspunsului Corect. (5p) In Figura Alăturată Sunt Reprezentate Punctele Coliniare A, B, C, D